skadat knä och lyckseledjurpark.


ikväll hade jag ett afro pass (mitt första för i sommar, då jag sa till chefen att jag ville vara ledig i sommar...) men iaf, det gick bra, kondisen finns fortfarande kvar trots 2 månaders uppehåll....men iaf, ag lyckades VRICKA knät ur led (fast det hoppade tillbaka), då det var 15 minuter kvar av passet....stackars mina deltagare, fast de va snabbt ut till repan ocbh hämtade linda och ispåse...., jösses vad jag skrek, det blev helt svart för ögonen för de gjorde så j*vla ont, och sedan så bara ramla ja ner¨på golvet och kippade efter andan...helt sjukt... hih! 

well well... min kära far och mor hade vart på vift med bilen (turligt nog), så jag fick åka bil hem....  nu kan jag iaf gå lite haltande på det benet, hoppas bara det blir bra till på fredag då vi har bokat stuga med 2 andra familjer i LYCKSELE...ska bli skoj att gå på djurparken...och förhoppningsvis även på badet om nu vädret håller i sig.... jaja, nog kröjmat om detta!

kram!

Kommentarer
Postat av: Tess & Theo

aj aj! Hoppas det blir bättre i knäet.Gud vad avis jag blir! Vi skulle ju till Lycksele men då blev Theo sjuk. Sen vet jag inte när vi ska ha tid att fara nästa gång. Blir väl nästa sommar då..

Tråkigt att sommaren är så kort ju!

2009-08-04 @ 20:40:51
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Emma

Vi pratar om att åka till Lyksele på fredag också, så då kanske vi ses där :-) Hoppas att knät hinner bli bra tills dess!

2009-08-04 @ 21:30:41
URL: http://emalee.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Tack så mycket!

Det hoppas jag också :) Får bara hålla tummarna att det går bra för dem så man får heltid hela vintern också!

Usch vad obehagligt det där med knät,hoppas det blir bra snart!Hoppade det ur led eller vad?:/Tack för idag förresten,alltid lika trevligt!

Synd att det bara blir så långt mellan gångerna,och speciellt nu när alla börjar att jobba.Men men,vi får se till att styra upp nåt när tid finns :)

Kramkram!

2009-08-04 @ 22:09:48
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Emma

Skönt att det redan är bättre, då finns det ju ändå hopp :-)Vi har bara snackat väldigt löst, så det är inte ens säkert att det blir alls... Men eventuellt med husbil...

2009-08-04 @ 22:32:39
URL: http://emalee.blogg.se/
Postat av: elin

Hej! tack så mkt, jag har färgat och slingat för någon vecka sen :)

Nova börjar på daigis den 18:e, och det var nog på "Valle" tror jag, eller alltså den avdelningen med lite yngre barn.

När börjar Felicia, och blev det på Gripen?

Kram

2009-08-05 @ 09:15:37
URL: http://eevileelin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0