utedag.

Japp, idag har vart en UTEdag! med soool och bad och bus och främmande (Therese, Theo och Micke) ... vi åt hämtmiddag ute på altanen och allt...ja, Tess,  jösses vad jag önskar att ni hittar ett hus bredvid oss, de vore kanon!!!! Det är så trist att vara ute själv och leka, men ¨då man har en kompis och barnet har en kompis så är det ju roligt... vart ju ändå 5 timmar i sträck (!) utomhus idag, trots mitt handikapp (jävla knä!)

***

, nu ska ja ladda batterierna, för imorgon kommer maria hit på besök, ska låna ut lite av mina bcker (kurslitteratur) till henne...de är bra att ha någon man kan få/låna böcker av så man slipper köpa alla, för jösses vad de blir dyrt..och att kopiera (som jag såklart aldrig gjort under mina 5,5års av universitetsplugg i Umeå.....) är ju jobbigt och olagligt ;)
 
***

Fan, jag skulle ringa och fixa cirkulationsexemplar till mina kurser som jag ska hålla i iår....åhhhhh det har jag glömt, får göra det imorgon!!! *LÄRARSTRESSEN INNAN ELEVERNA BÖRJAT*

***

well. godnatt klockan 20.35, kan man sova så tidigt på ens semester??????

Kommentarer
Postat av: Tess & Theo

Tack själv,vännen =)

Jättetrevligt! Jo vi får hoppas att det dyker upp något hus på A-lund. =) Hade lätt kunna bo där om det inte blir D-viken.

2009-08-05 @ 21:57:02
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Cissi

Heej! =) Nu har jag lagt till dig också =) Vad kul! Kraaaam!

2009-08-06 @ 19:35:22
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0