barnmorskebesök

Har haft besök av kära vänner idag (therese med familj). sedan gick vi på staden och åt lunch (va väl inte så gott men men...har inte så stor matlust nu för tiden) men det viktigtaaste av allt var att jag hann köpa ALLA julklappar klart....förutom en till Anders bror...men det får vi fixa imorgon...blir nog en sväng till barnenshus också, har så mkt jag vill köpa till flisan, men jag har redan köpt sååååå massor...haha... det är roligt att ge...speciellt till sitt barn...
....idag har jag också vart hos BM...det gick bra.. 139/69 (??) var mitt blodtryck om jag nu inte missminner mig.. ..men sedan hade jag typ 112 då hon tog järnvärdet så det var ju inte bra...menmen... ska äta tabletterna då...åhh vad irriterande...men huvudsaken de hjälper så=)


Hjärtljudet var fint, låg på 144...han sparkade och det hördes ju såklart med instrumentet...Felicia som följde med hon lyssnade och grät (för hon trodde hon skulle bli stucken med någon spruta...haha) ...men det var bara mamma som blev stucken, stackars mig! =)

well... nu ska vi gå och fortsätta mysa...
Tack Theo, Therese och Micke för min födelsedagspresent...var ju klockren!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Fi fick 3 bilder med oss hem...men tycker inte att dom va så bra tyvärr. Det verkar vara en lite skygg och försiktig bäbis där inne. Den va inte så sugen att visa sig :-)

Fick mycket bättre bilder på Alicia...Skönt att allt gick bra hos bm.

Väntar på magbild och ul-bild :-)

2009-12-21 @ 19:36:37
URL: http://emalee.blogg.se/
Postat av: Jonna

Jaadu jag har också åkt på tabletterna då värdet var för lågt, men jag har varit lite dålig på att äta dem :S Sen hade vi samma hjärtljud, spännande ;) Nu saknas bara magbilden, haha hoppas du ej blir lies då man tjatar. KRAM på er..

2009-12-21 @ 20:50:22
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Jonna

Så bra då, hehe.. :) Nä vi ville inte veta så vi gissar och funderar på vem knoddas är :) Sköt om dig, Kram!

2009-12-22 @ 00:09:36
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Anneli

Det finns ju inget roligare än att köpa till barnen. Hoppas att ni får en supermysig jul!Kramar till er

2009-12-23 @ 13:36:35
URL: http://annelip.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0