Snabb uppdat.

JA, jösses vad man har lite tid att sitta framför datorn på sommaren, alltid är det något annat man gör!

 • I helgen som var (läs: lördag) så hade vi iaf MÖHIPPA för 2 underbara vänner, Maria och AnnaCarin, som ska gifta sig den 18 Juli och 11 Juli...(snaaaart!!!)....De fick göra en massa uppdrag på stan (jag hade kommit på alla uppdragslapparna...hehe) och sedan åt vi en picniclunch utomhus på gräset vid södrahamn...(mysigt, men jösses vad varmt det var med den gassande solen). Efter det så hade vi fixat "ÖGONSPEGLING" för de blivande brudarna *Detta rekomenderar jag VARMT till ALLA....fy vad obehagligt det var, i princip ALLT stämde* Efter det begav vi oss till Åsa (där middagen väntade), supergott, grillat, med potatisgratäng och en massa goda såser. Alkoholintaget blev HÖGT för samtliga, och vi sjäöng singstar HEEELA kvällen...hahaha, så sämst, men så kul! Efter det väntade 1906 (krogen) och klockan 4.30 var vi äntligen hemma igen..som ja sov gott till 10.00.

 • Söndagen spenderades  utomhus i solskenet (Flisis badade och badade och badade i poolen och vi satt och såg på...mmm)

 • Måndag: stan med maria och barnen

   
 • Idag har vi varit på Maria och Fredriks stuga....barnen fick bada och även vi mammor badade (eller lite iaf). vi åt lunch, badade, hade fruktstund (med melon och jordgubbar) och barnen lekte en massa....Underbar dag!


 • BILDER KOMMER SENARE ( har glömt kameran i H-lax)


  BILDER! Sommar!


  kortbombning
  ....varsågoda och kommentera!...Imorgon blir det IKEA...*längtar*


   Midsommar tårta, grillning och sedan mys på kvällen runt grillstaden (kvällen, trots att det var ljust hih)


  Äter frukt, vackerbarn


  Gungar gungorna!

  F hämtar en tom burk från pappa


  Flis. Katten och Isak


  Isak och Flis, kärleksparet nr 1!


  Duschar, brukar stå upp men ibland tvingar mamma en att sitta och duscha. Fallrisken är ju lägre då haha=)  Efter att man badat i poolen så leker man med krattan...hm... kul?
  Dumma myggorna bet F på midsommar, 15 bett på en kind, se resultatet dagen efter (sedan svällde det upp ÄNNU mer än på denna bild.):  12 Juni-party

  Svartvita kort är fina!

  ÄLSKADE BARN!!!!
  Dagen efter examen (som ägde rum den 11 Juni,) så var det grillning och fest som vankades. Vi hade även avtack för två fantastiska lärare (Klas och Roger. som ni kommer att vara saknade!!!!) och utgång blev det på Club 27 (i Skellefteå)...det var så skoj och vi dansade och umgicks allihopa! Här kommer lite bilder iaf:


  Linn, Ann-Helene, (på vårt hotell...superfin utsikt var det. På Medlefors var det...mm)


  Richard, Linn, Ann-Helene


  från vänster: Elin (står på hörnet) Jag, Rebecka  (svart/vit tröja) och Johanna.


  Ett av många kort, Snyggaste vi. SötJohanna! (världsbäst) :)  Rebecka (världens bästa!!!), Elin (superbäst hon me) och Rita (Bästa gooooRita!!!)  Bild  Jag och lillan redo för färden till Skellefteå och skolavslutningen på TBS!

  Fler bilder kommer sen, ska sova nu!


  Kommentera!

  Examen idag! Semester IMORGON!

  Skellefteå idag. Japp, trots att det var torsdag så har jag "jobbat"...eller egentligen inte jobbat...vi hade ju EXAMEN/AVSLUTNING för eleverna....och då måste man ju som lärare vara där....(eller måste, jag ville då det!). Sista dagen jag arbetar för detta läsår är iaf imorgon, fredag, och efter det så blir det grillning och party med arbetskollegorna och utgång på club27 :) Om jag nu får komma in där då jag enbart är 25år haha. inte ofta man har de problemen längre.

  Flisis åkte med mig till jobbet, var sååå snäll, sa inte ett enda ord på hela vägen till ske-å, var så snäll då vi var där (visst så sprang hon omkring och mamma Linn fick springa efter, visst nästan ramlade hon i trappen...men hon charmade alla och var glad hela tiden. Blev sedan bjuden på lunch på Scandic. Tack jobbet!  och efter det så bar det iväg hemåt. En elev fick åka med mig till piteå, så hon satt i baksätet med F och läste en bok för henne, (sedan somnade F såklart efter en dag full av intryck!).

  måste bara säga att jag är grymt besviken på ER, hur svårt är det att skriva en kommentar, jag vet ju att NI läser då det syns på statistiken...DÅLIG stil! Det som är synd är att jag tänker nog göra den med lösenord igen om det inte blir någon förbättring...och då missar ni allt nått...hehe


  Bilder från dagen kommer senare!  Bilder!


  min vackra tös!

  ...

  Sambons fina blomlåder...tack för det darling!
  Maria och AC sjunger så grannt!  jag med mina fullo-ögon, haha,,,så ful(l)! Men det bjuder jag på :)

  ...

  Sötingen återigen!
  Uppspel

  sista momentet för ÅK 2 år nu avklarat. Det var en uppspelning av 12 olika pjäser. De hade fått välja precis VAD som helst att göra en pjäs om....det enda var att det skulle bli en stoor uppspelning för ALLA i 2:an (60stycken) och sedan att pjäserna skulle vara tio minuter. Fyyyyy så himla bra ALLA grupper var. Helt galet vad de hade fixat med rekvisita och sånt=) *så stolt över alla mina elever*

  Idag har vi hunnit hälsa på Theo och Tess en snabbis och nu ska jag åka till korpen och träna inför afro-uppvisningen på lördag på rådhustorget!


  Bilder kommer ikväll.kram

  Årets första löpartur!

  Yepp. Ikväll då F somnat och jag sett klart mitt kära tv-program så skodde jag på mig löpardojorna och styrde min kos till löparspåret. Jag (envis som man är) skulle såklart springa samma sträcka som jag förra året (alltså förra sommaren) sprang, nämligen 5km...haha, det är iaf 4 dööödsjobbiga backar på den sträckan, men iaf så sprang jag nästan hela tiden...jag gick upp i de 3 första backarna och sedan "joggade jag sakta" i den sista backen som i princip lutar rakt upp!

  iaf så tog denna springtur hela 31minuter(men för att vara FÖRSTA gången så är jag väl nöjd med det, jag hade krafter kvar så nästa gång blire iaf 25minuter och gången därpå då jäklar ska jag ner på 20minuter...(förra året så sprang jag på under 20 minuter...då gick det fort...det är roligt att skriva upp så man kan se att man orkar springa snabbare och snabbare!) nästa löparrunda blir på onsdag.
  Imorgon ska jag umgås med Maria och Nikko. Vad vi ska göra får vi se...sedan så har jag mitt sista afro powerdance pass för denna termin (jag har valt att INTE ha några pass under sommaren...fast trots att jag då uttryckligen önskade att inte ha nåra alls, så fick jag ändå ha 4 pass haha! *är man bäst så är man...* skämt och sidor...ska försöka byta bort dessa också, men det lär väl säkert inte gå...

  Efter mitt pass så blire träning inför nationaldagen då vi ska ha uppträdande med vår "dansgrupp". Jag, Sara, Jenny och Emmy. Det ska bli mkt roligt=)  FÖR FAN, kommentera nu då!

  RSS 2.0