Årets första löpartur!

Yepp. Ikväll då F somnat och jag sett klart mitt kära tv-program så skodde jag på mig löpardojorna och styrde min kos till löparspåret. Jag (envis som man är) skulle såklart springa samma sträcka som jag förra året (alltså förra sommaren) sprang, nämligen 5km...haha, det är iaf 4 dööödsjobbiga backar på den sträckan, men iaf så sprang jag nästan hela tiden...jag gick upp i de 3 första backarna och sedan "joggade jag sakta" i den sista backen som i princip lutar rakt upp!

iaf så tog denna springtur hela 31minuter(men för att vara FÖRSTA gången så är jag väl nöjd med det, jag hade krafter kvar så nästa gång blire iaf 25minuter och gången därpå då jäklar ska jag ner på 20minuter...(förra året så sprang jag på under 20 minuter...då gick det fort...det är roligt att skriva upp så man kan se att man orkar springa snabbare och snabbare!) nästa löparrunda blir på onsdag.
Imorgon ska jag umgås med Maria och Nikko. Vad vi ska göra får vi se...sedan så har jag mitt sista afro powerdance pass för denna termin (jag har valt att INTE ha några pass under sommaren...fast trots att jag då uttryckligen önskade att inte ha nåra alls, så fick jag ändå ha 4 pass haha! *är man bäst så är man...* skämt och sidor...ska försöka byta bort dessa också, men det lär väl säkert inte gå...

Efter mitt pass så blire träning inför nationaldagen då vi ska ha uppträdande med vår "dansgrupp". Jag, Sara, Jenny och Emmy. Det ska bli mkt roligt=)FÖR FAN, kommentera nu då!

Kommentarer
Postat av: Farmor Eva

Hej!

Vi hade en riktigt trevlig stund hos er i söndags. Lillan var så sommarfin i sin rosa klänning. Jag tog några foton. @-ar dem till dig.

2009-06-02 @ 08:09:37
Postat av: Tess & Theo

Sushin var helt underbar =)

Första tuggan är speciell! Hehe.Jo vi kan ju ta och ses nästa vecka. Jag jobbar ju halvtid nu så jag slutar 11 på dagarna.

Midsommar har vi inga planer. Ni då?

2009-06-02 @ 20:16:21
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Det är SUPERSKÖNT med gångavstånd!

Jag har varit svinskraj att vi skulle få i Öjebyn eller nåt,och ha henne där typ 3 timmar om dagen!Det om något hade inte varit kul!

Hon ska vara på Ville,Felicia då?

Vad kul om dom går på samma ställe isåna fall! :)Och vad duktig du är som är ute och springer!

Jag vill också ha min gamla kondis..Men gör man inget åt den så blir den inte bättre,haha!Kram från oss!

2009-06-02 @ 21:49:49
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0