FREDAG!

så skönt... fatta great...nu är V.20 också förbi... V.21-eleverna arbetar med sina pjäser V.22- eleverna arbetar med sina pjäser (genrep) V.23 - UPPSPEL av pjäserna! v.24 - betygsprat och avslutningsaktiviteter, typ brännboll, (en hemlis), fika, film etc etc....sedan den 11:e slutar eleverna och jag slutar den 12:e .....sedan väntar semester....välbehövlig semester...en lite tung vår/försommar. det kan väl bara bli bä'ttre? *peppar peppar* Lite om min söta dotter: (liten "kom ihåg"-lista till mig själv) *F pratar på som bara den, hon säger vissa ord så man förstår och då även två ord i en mening "Titta mamma" "Håll här" "Ta där" "sluta mamma" (då jag pussar och ska busa med henne så hon skrattar tills hon kiknar... *hon springer och är SOCIAL med alla andra barn, som idag så sprang hon över till grannen, där lekte 5 andra barn på tomten (hoppade på en stooor studsmatta). Jag sprang efter och sedan så fick hon gå själv med de stora barnen och leka (i lekstugan på gården etc etc. alla tog hand om henne så bra och sa att "licia är så söt" hihi, det kan vara svårt att säga "F" för barn=) iaf, jag stod och pratade med mamman (en mkt trevlig tjej verkar hon vara, vi har haft tur med grannarna! *peppar, peppar*)och rätt som det är så går F bort med de andra barnen...så jag spinger ikapp och säger "visst leker ni så jag kan se er, för F är så liten och får inte gå själv än" och sedan fortsatte de leka....så gulligt! min tjej har blitt stor och fått ännu mer vänner! *F har fått ut båda kindtänderna i övre käken (i nedre så är de på G)...hon har nu tio tänder. *F ser på tv/film (om det är barnkanal) och älskar verkligen "I drömmarnas trädgård" *F har ärvt mammas dansintresse och rytm. herreguuu vad hon dansar och SNURRAR! och som gör mina "afro powerdance" moves, både med huvudet och rumpan...haha, jag brukar stå och träna innan mina pass så hon har ju sett hur jag gör ett X antal gånger...!!! ciao!

Kommentarer
Postat av: Linn och flisis

VArför blir det inte samma "Layout" på mitt inlägg då jag har publicerat det som det blir då jag skriver det..???? Jag hade gjort styckeindelning etc etc...vafan!

2009-05-15 @ 19:19:09
URL: http://linndahlback.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, du måste ta och filma Felicia nån gång då hon dansar så att vi också får se hennes "moves" :-)Det handlar väl om prioritering. Jag fixar här hemma så fort jag får lite tid över. Tyvärr så blir min träning lite drabbad av det då jag knappt är ute och går längre. Så dom gångerna jag hinner med mycket här hemma så får du tänka att det är nåt annat jag inte gör istället :-)

Tack för dina kommentarer. Man blir ännu mer peppad då :-)

2009-05-15 @ 20:24:10
URL: http://emalee.blogg.se/
Postat av: Linn och flisis

funkar inte att läsa kommentarer?

2009-05-15 @ 22:30:19
URL: http://linndahlback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0