funktionell träning....licencen fixad (eller snart!)

idag filmade jag mitt "core"pass...jag lade in lite "Funktionell träning" i passet...då jag gått utbildningen FT för ett tag sedan så var vi tvugna att filma ett pass för att bli licencerade...så nu väntar jag med spänning =) Nu för tiden har jag bara två egna jobbiga pass och två barnpass varje vecka...lite skillnad motför förr då jag hade ett pass varje dag...hehe... *Step + core, FREDAGAR kl 16.15-17-15...kom dit! Det är skoj och JOBBIT, mkt svett som rinner....(psst. jag har superskoj koreografi på stepdelen också!) *Afro Powerdance TISDAGAR kl 19.00-20.00, hääärligt pass alltså...! (shake everything!!!!) och sedan *barndans (90minuter, de yngre deltagarna 4-5år är dansen inte så svår och jobbig, men de äldre daltagarnas koreografi (som jag och Emmy också gjort såklart) är betydligt jobbigare...riktigt dansant. skoj! UPPVISNING lördag den 6 juni på rådhustorget! kom och se!

Kommentarer
Postat av: Lina

Kolla gärna in på min blogg och kommentera något trevligt!

Gillar du det du läser? följ den gärna via bloglovin!

KramLina!

2009-05-15 @ 22:54:30
URL: http://llllw.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Jag läser "Twilight"-serien som är 4 böcker.Det handlar om vampyrer(!),tro det eller ej:)Syrran "tvingade" mig att läsa dem och jag bara skrattade.Men dom är SÅ bra!Läs dem!!Har ni haft en bra helg förresten?

När går du på sommarlov?Kram!

2009-05-17 @ 16:47:18
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Jag veeet.Helt sjukt! :)

2 månader innan gumman fyller 1..Shit jag kommer att känna lite ångest tror jag!Gjorde du det?

Men självklart kommer det vara en dag smockfull med glädje! :)Vilken mysig helg du verkar ha haft!

Vi har bara tagit det lugnt.Ätit god mat,varit ute mest hela tiden vilket har resulterat i en trött prinsessa :) Sen såg vi schlager igår och så..Har ni några planer för veckan då?

Kramar!

2009-05-17 @ 20:59:41
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Ja, eller hur :)I helgen har jag mest fixat och haft mig, men lite mys har vi också hunnit med! Vad har ni gjort?Jag var på ett sånt träningspass när Sandra tog sin licens. Vet du vem hon är? :)

Kram!

2009-05-18 @ 07:53:22
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0