Lördag.

Idag så gick vi upp klockan 6-25...det var soligt och fint väder ute, men inne var det fult och stökigt haha....så på morgonen innan 8 hann jag städa hela huset....(det enda som var kvar var att plocka in i disken, vilket jag gjorde på eftermiddagen). Sedan satte jag på en tvätt och efter det så busade jag och lilla F....

Kring 10 kom min farmor för att hjälpa mig plantera blommorna jag köpt.... Min kära sambo har ju byggt en sååå snygg blomlåda till mig och gårdagen (fredag) spenderades med att fylla upp den med planteringsjord (det gick åt 8 säckar a50L ). Den är 3m lång och bredden vet jag inte, men minst 0,5meter iaf....


Well Well, TACK FARMOR för all hjälp. Du är bäst! Nu har jag superfint (eller nästan, ska bara fixa 2 andra plantor också...)

Jag har för tillfället tappat bort kameran så ni får vänta med spännig att se hur det blev=)
....
På eftermiddagen kom det en massa grabbar hem till oss, först var det bara 2 kompisar till A, och vi satt ute i solen, åt glass, pratade och lillan hon lekte på en massa och åkte rutschkana. Sedan kom det 3-4(?) kompisar till...jaja, jag och F gick in och sågg lite bompa och grabbarna fortsatte vara ute i solen och dricka sina bärs...(behöver jag säga att A skulle gå ut på party ikväll?) hihi, men nästa helg då är det min tur...jajjamän!

...

Lillan kunde inte somna ikväll för att det var såååå j'kla varmt i hennes rum...mamma rådde mig att köpa ett myggnät och låta fönstret stå öppet ett tag innan hon ska sova...det var ett bra råd och jag ska inskaffa myggnät snarast!

...


Nu ska jag se klart filmen på femman....face off (har sett den förr, men inte gör det nått).

Bilder kommer som sagt så snabbt jag hittat kameran.


*trevlig kväll*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0