Morsdag. Söndag 31/5

Yepp, detta är då min andra "morsdag" som jag firat som mamma...i år så blev jag bjuden på gomat och godis (och jag valde Pentryt och 4små rätter....muums!)  Egentligen tycker jag det är sjukt dumt att ha en dag/år att "fira" sin mamma/pappa....att ens mamma och pappa finns till...nej, det ska man göra varje dag ju! En present är ju alltid roligast att få då man minst anar det?


Dagen har vart fullspäckad...

Vaknade tidigt som vanligt. JAg och F busade och slumrade om en stund. Sedan kom farmor/svärmor och farfar/svärfar på besök. De hade med sin en tårta...så då fikade vi ute i solen en snabbis....MYCKET trevligt! Efter det så rusade jag och lillan till stan för att träffa Sussi (det var år och dagar sedan vi sågs, eller hon kom på besök då vi just flyttat in i huset, så snart 1 år sedan...hehe). Vi åt lunch och pratade lite...sedan bar det iväg hem....hann landa i soffan innan jag var tvungen att åpka iväg till korpen för att ha 2 pass....(inför uppvisningen den 6 juni). Det gick så bra och barnen var sååååå duktiga! JAg och Emmy var då svettiga också, det är ju jobbigt att dansa och leka "disco-leken"     =)

Hemma igen, såg mina favvoprogram: gossip girls och innan det greek. jag har dock en massa favvoprogram...=)Solen har lyst hela dagen, så varmt att vi höll på att flyta bort....

Kameran är återfunnen, den var hos morsfars...så imorgon ska vi hämta den och då kommer även bilder.

psst, nedräkning till sommarlovet  2 hela veckor kvar! De ni!!!!! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0