skriver här ist...

ombyte förnöjer. visst är det det man brukar säga...

Flisis har iaf lärt sig en massa roliga saker på sistone, klättrar upp på bord, stolar, TV-BÄNKEN (!!) superduktig tjej, fast det gäller att vara med. Hon har även börjat prata en massa. Säger ofta två ord i en "mening"...som idag sa hon "mamma titta" då hon ville att jag skulle kika på en sak på diskbänken, sedan då vi var på stan häromdagen med tjejerna och jag hade köpt en leksak till henne (som hon förövrigt bara slängde ner på marken hela tiden haha), så säger hon, "ta den".  Hon ville att jag skulle lägga ner leksaken i väskan...haha! *duktiga tjejen*

sedan ikväll så lät det som att hon sa "älska dig", men jag kunde inte tydligt utskilja orden...men sedan direkt efter så kramade hon mig och pussades hon...så jag tror nog hon "menade" det jag iaf tror mig ha hört.... de andra orden/meningarna hon brukar säga är väldigt tydliga och kan som inte misstolkas... det är så roligt att hon blivit äldre och snart kan prata...=)

Kram på er!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad kul med en ny blogg :-)Oj vad duktig hon är på att prata för sin ålder. Visst är det kul när pratet börjar komma igång. Och man blir blir så stolt för varje ord dom lär sig :-)

2009-05-13 @ 23:00:19
URL: http://emalee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0