Den 8:onde Maj 2010 så blir Felicia......STORASYSTER!!! Japp och detta är då tröjan jag berättade om för länge sedan!

Spännande tiden är detta. Hoppas allt går vägen nu iaf!


Ciao på er!


Bilder...
*älskade hjärta, du har blivit så stor*

hemresan börjar...

vilken dag!

Nu längtar jag bara till klockan är 18.15 och jag sitter på bussen mot Arlanda! Ska bli skönt att komma hem...men efter då 3 timmars bussresa så blir det väntetid på flyget till Luleå och efter då slutligen en taxiresa och en bilresa så är jag framme hemma, hemma hos mina två älsklingar!

Har vart underbart skoj att vara borta på "jobbresa", kreativiteten hos mig har vuxit, jag har en massa tankar, gäller bara att strukturer dessa och sålla! justja, jag avslutade aldrig min mening...borta bra, men hemma bäst!
Felicia gumman, snart kommer mamma och pussar dig!!! åhh vad jag älskar dig...

min söta sambo A, min stora älskling...saknar och älskar dig massor också juu!
Imorgon: REDOVISNINGAR....
Hektiskt liv, jajjamän!


Tröjan är här. Örebro. Älskade Felicia!

supersnygg, men jag har ju kameran hos Åsa...var på kalas där i söndags och såklart glömde jag den där...well, min fina hemlis får ni se sen=)

Imorgon bär det av till Örebro. Spännande. Okej, jag är nervös! pust pust. det kommer gå bra.


Btw, vet ni vad min kära dotter kallar mig nu för tiden...hon säger "GUMMAN" eller "GUMMAN LINN" ;)

och så sjunger hon fortsättningen på "lilla snigel akta dig"...så hon kan nu även sjunga "annars tar jag dig".

ja hon pratar konstant, det är så roligt. Åhh vad jag kommer sakna min älskling imorgon och ¨på torsdag!!!!!! *hatar att vara utan henne * Min älskade dotter, Mitt ALLT!* (och jaa, A du är min stora älskling och du är också en del av mitt allt!;)!!!)


::::::::::::::: Puss på er min familj :::::::::::::::


Förändring!

...vill också göra om min blogg...dn blev superfin Therese! Hm, men jag är inget datasnille direkt... Ska fråga någon av elevera idag, för där finns det talanger ska ni veta!

Well, åhh undra vad jag ska äta idag? känns som att jag enbart kan planera efter vad jag är sugen på...??


Ikväll är det föräldramöte klockan 18.00, tur att jagh har en mkt snäll svärmor som ställer upp och hämtar från dagis och sköter lillan...*ni är guld värda*


Min mamma opereras idag, sätter in en pacemaker, så förhoppningsvis blir det bra med hjärtrytmen...*älskade mamma*, Men trots att hon är i Sunderbyn så har hon hunnit ringa och bett mig åka och köpa ett par nya Kuoma-skor till Felicia...jag har ju ärvt ett par från min lillkusin (som är 1,5år(?) äldre än Felicia, och de var helt oanvända iprincio...men jag vill ha ett nummer större för växtmån så då skulle mamma betala...tack!

Sen har jag ju fått 2 overaller som hon kan ha heeela denna säsong...en röd POP-overall och en bävernylon(?), jag är kär i POPs kläder...mkt fina, hållbara men dyyra!!!!! Det jag förvånas över är att båda overallerna iprincip ser oanvända  ut (??? vad gjorde min lillkusin egentligen, hon kanske inte lekte så hårt)... Felicias kläder blir dock mer slitna, för där har ni en som verkligen leker hårt! lillgumman! så nå arvegods till småsyskon ja det blir nog lite svårare då...hehe, inte för att det behöver vara helt "nytt", bara det inte är trasigt och alltför noppringt så=)

 

Felicia har blivit så duktig, nu kan hon sjunga med rätt melodi två låtar (eller delar av två låtar):

hon sjunger: ""lilla snigel, akta dig, akta dig, ---- tar jag dig"
                     "bä,bä, vita, (L)amm" ibland låter det som ett  " L " och ibland låter det som ett " D " 


Sedan kan hon helt själv ta på sig skorna och jackan (ibland så råkar hon ta på sig fel arm först, då blir det svårt...men skorna tar hon på sig helt själv....vad skönt då de blivit mer självständiga.

Hon klättrar upp själv i matstolen och även ner (men då står jag ALLTID bakom, för usch om hon skulle ramla).


*världens bästa mor- och farföräldrar har du lilla Flisan*RSS 2.0