Förändring!

...vill också göra om min blogg...dn blev superfin Therese! Hm, men jag är inget datasnille direkt... Ska fråga någon av elevera idag, för där finns det talanger ska ni veta!

Well, åhh undra vad jag ska äta idag? känns som att jag enbart kan planera efter vad jag är sugen på...??


Ikväll är det föräldramöte klockan 18.00, tur att jagh har en mkt snäll svärmor som ställer upp och hämtar från dagis och sköter lillan...*ni är guld värda*


Min mamma opereras idag, sätter in en pacemaker, så förhoppningsvis blir det bra med hjärtrytmen...*älskade mamma*, Men trots att hon är i Sunderbyn så har hon hunnit ringa och bett mig åka och köpa ett par nya Kuoma-skor till Felicia...jag har ju ärvt ett par från min lillkusin (som är 1,5år(?) äldre än Felicia, och de var helt oanvända iprincio...men jag vill ha ett nummer större för växtmån så då skulle mamma betala...tack!

Sen har jag ju fått 2 overaller som hon kan ha heeela denna säsong...en röd POP-overall och en bävernylon(?), jag är kär i POPs kläder...mkt fina, hållbara men dyyra!!!!! Det jag förvånas över är att båda overallerna iprincip ser oanvända  ut (??? vad gjorde min lillkusin egentligen, hon kanske inte lekte så hårt)... Felicias kläder blir dock mer slitna, för där har ni en som verkligen leker hårt! lillgumman! så nå arvegods till småsyskon ja det blir nog lite svårare då...hehe, inte för att det behöver vara helt "nytt", bara det inte är trasigt och alltför noppringt så=)

 

Felicia har blivit så duktig, nu kan hon sjunga med rätt melodi två låtar (eller delar av två låtar):

hon sjunger: ""lilla snigel, akta dig, akta dig, ---- tar jag dig"
                     "bä,bä, vita, (L)amm" ibland låter det som ett  " L " och ibland låter det som ett " D " 


Sedan kan hon helt själv ta på sig skorna och jackan (ibland så råkar hon ta på sig fel arm först, då blir det svårt...men skorna tar hon på sig helt själv....vad skönt då de blivit mer självständiga.

Hon klättrar upp själv i matstolen och även ner (men då står jag ALLTID bakom, för usch om hon skulle ramla).


*världens bästa mor- och farföräldrar har du lilla Flisan*Kommentarer
Postat av: Anna

Joo, hon är världens finaste lilla tjej :)

Jo, faktiskt himla lik pappa.. Vi hittade en bild från då han var nyfödd hemma hos hans föräldrar, och om jag inte visste att det var han skulle jag lika gärna kunna tro att det var Molly :)

Men hon är ganska lik mig också från då jag var liten. Fast jag har hört att det är meningen att första barnet ska vara mest lik pappan, så att dom får ett starkt band till barnet i början också. Vet ju inte om det stämmer men :)

Hoppas att allt är bra med er också, kramar!

2009-10-01 @ 08:56:37
URL: http://annaejk.blogg.se/
Postat av: Tess & Theo

Men så duktig hon är Flisan!

Theo har också börjat sjunga massor. Dock förstår man inte ett ord.

Inatt vaknade han kl.1 och låg och sjöng och var glad till 04.30....Jag och Micke skulle upp 06.00

Blev inte många timmars sömn.

2009-10-01 @ 15:27:16
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hoppas det går bra för din mamma! Jag håller tummarna!Många kramar från mig!

2009-10-01 @ 16:08:33
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Halloj! Halkade just in här och ville bara säga att din lilla tös LÄTT är ett av de sötaste barn jag sett! :) Skulle ju passa ypperligt som barnmodell! :) Riktigt vacker liten tjej! :)

2009-10-02 @ 14:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0