Galet vad jag längtar till v.45.....!

eller efter v.45...känns som att jag har så mkt att göra fram till dess att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!!!!*hjälp*

men efter v.45 så har jag så mkt att rätta att jag aldrig kommer att bli klar haha!

menmen, snart är det JULLOV!!! *wii*
Tanke:

Fy bubblarns vad jag är lyckligt lottad, *njuter av livet*.


Lycka!!

Jaa idag är min lyckodag. Känns som en stor sten fallit från mitt hjärta... Allt är bra, fantastiskt bra. Tur det!!! *Tack gode ...*

well...nu ska jag åka iväg till el trabajo(?) och jobba....

vi ses...

btw, jag har beställt en så fin tröja, men det är leverans först om några veckor(?)...då den kommer ska jag lägga ut en bild på den...*wiiiii*


kram!!!Sitter på jobbet.

Mina elever sitter och skriver prov just nu framför mina ögon och jag försöker planera lite inför morgondagens lektion....historia A, "den äldsta tiden". Ska ha en genomgång och sedan någon rolig (?) uppgift??? Det som tar tid är iaf att läsa in sig och sedan skriva ett eget manus och göra en PP-presentation... Menmen, det blir bra!

ska försöka bjuda på lite bilder senare idag (?) på sötdottern min.

Felicia update:

*hon pratar en massa nu, babblar heeela tiden.

* kan i princip härma alla ord man säger, har mkt bra uttal.

*säger dock Aners (till Anders), låter hur gulligt som helst, men Linn kan hon uttala bra, trors att hon fokuserar "i":et, men L:et finns med=)

*meningar som hon säger ofta är:

"akta dig, mamma kom nu. Titta där, jacka på, socke av", "den" och sedan pekar hon på tv-dosan...hehe
"mage" och sedan klappar hon magen, "KOM IN" och sedan vinkar hon mot de som kommer...
hon är så söt!!!

==>På dagis går det bara bra, hoppas att hennes "ingen sjukdag än från dagis" håller i sig. (hon var iofs borta en dag som jag var tvungen att Vabba)... Guldbarnet vårt!
4 SEMPTEMBER 2008...

jaaaa, det var ju 1 år sedan (igår den 4 september)som  vi flyttade in i huset, det var exakt ett år sedan vi sov första natten i detta hus igår...och felicia sov i sitt egna rum (ensam) för första gången...jaa ni mkt händer på 1 år..och mkt kommer att hända på ytterligare ett år....*spännande att leva ju*    ;)

Kär och galen!


nej, nu ska js se om tösen vill vakna från sin lilla söömnstund...sedan ska vi åka till mormor/morfar (mamma/papp) och äta mat och mysa. A är ju i Norge och fiskar med ett par killar,så vi roar oss själva.

Igår va vi hos min farmor och farfar på stugan och åt palt. Sedan bar det iväg till Svensbyn och gick långprommenad med Märy och hennes familj, vi åpt godis och annat gotta och såg på broke back...=)

Idag har jag lunchat med min "lillkusin" Ida och med min syster. Det va nice, de får vi göra om...

ähh, nu ids ja inte skriva nått mer..

kram!


RSS 2.0