Magen V. 39+0 + cykla/sopa/gunga + nya gummistövlar

JAAA mina vänner, dagen är kommer för att byta vecka ytterligare en gång. Denna gång blir det 39 hela veckor. Enbart 6 dagar kvar till BF och ja jag lär ju gå över tiden och säkert även bli igångsatt. Men men det är bättre det än att bebben hade kommit v. 29+4, hemska tanke! (vilket en av mina vänner just nu lever i...tänker på er A-H och E och lilla T)

=> Bjuder på två bilder på magen, supersnygg, stor, rund och randig...haha, tigermage som A och F kallar det...mkt hett, det är på modet till beach 2010, så det så!

...finns tyvärr inte att köpa utan det är endast noga utvalda individer som får just dessa snygga assocearer, magränder (yepp, inte magrutor utan magränder).


Här kommer lite bilder från den 19:onde april då hon några dagar tidigare fått sin fina röda trehjuling av mormor och morfar...Vi provåkte den första gången utomhus... "Jag cykla själv" ...och det gjorde hon absolut...Långbena där äre inga problem för...förutom då det är uppförsbacke då måste man putta lite...
Sedan blev hon less på att cykla och tänkte hjälpa pappa att sopa ihop gruset (sopa in vårt grus på vår gård haha). Duktig tjej!Efter det blev hon gungsugen, så upp på altanen och in först på den vanliga gungan (men då kan man inte gunga så högt) så då ville hon gunga i "bebisgungan"....hennes ord "meer fart, upp i himlen" ... *älskade hjärta*

TACK kära mamma/mormor för de nya gummistövlarna...jajjmän...råkade köpa lite väl stora gummistövlar och det tyckte så klart min mor var mkt hemskt, så igår blev vi ivägtvingade för att köpa nya skor i RÄTT storlek....ocgh det blev ett par Viking, modell "Princess" ...hade helst velat ha ett par neutrala så att lille O kunde ärva...men då var det slut i storlekarna på dessa...så det fick, till Felicias glädje, bli ett par rosa med en prinsessa på...


Felicias nya skor...


Här kommer en bild på Felicias nya skor....tror ni de kommer vara vita länge? Nej, men de va snygga och hon fick välja själv. Rosa såklart!Ska köpa ett par till, några som är svarta så hon kan leka utan att de blir alltför smutsiga...


Hittade även en såå snygg mössa till henne som jag köpte...hittade dock ingen bild, och kameran ligger i BB-väskan, så jag ids inte gå och hämta den... well... ni får se sen... svart och rosa är den....så himla snygg!

Det var allt för nu.... 15 dagar kvar innan Bf, men denna lilla knodd verkar inte alls vilja komma ut....värsta sega bebis ju! kom ut så vi får träffa dig älskade hjärta!


Linn <3 Anders

...snodde denna lista av Jonna, lite roligt tidsfördriv...Vad heter ni?
Linn Dahlbäck, Anders Nyström


Hur träffades ni?
Hm… vi gick på bio i åk 8, sedan hade vi en flirt i gymnasiet – men båda hittade/valde andra pratners, och slutligen så ”msn-raggade” A upp mig igen då jag bodde i Umeå, sista terminen där… tredje gången gillt!


Tillsammans?
 Jo…sedan augusti/september (?)  2006


Är ni förlovade?
Nix!


Bor ni ihop?
Ja sedan maj/juni 2007 (då flyttade jag hem till Piteå från Umeå). Bodde först i A:s lägenhet i Öjebyn, sedan till stan (P-husen), sedan Djupviken (mörtgatan) och nu sist Annelund i huset.


Har ni barn?
Felicia född, 17 januari 2008 och lillebror i magen (som verkar trivas alltför bra där….kom ut nu!)


Har båda körkort?
Jodå.


Kommer du ihåg er första kyss?
Nej, fan vad jag inte är romantisk…, kommer väl ihåg men om det var den ”första” I don´t know  ;)


Vem sa "jag älskar dig" först?
Säkert A, då jag var så svår i början…


Vem är äldst?
Vi är födda samma år, 1983, A: april och L:december


Vilka stjärntecken är ni?
A: ?    L: Skytte


Vem är längst?
A är väl 187 (eller mer jag vet inte???), jag är 161…!


Vem sjunger bäst?
Jag…men det är jag då inte om man frågar Anders…tydligen förstör jag alla låtar då jag sjunger med hahaha….men riktigt så illa är det inte, eller? Självinsikt??


Håller ni i handen på stan?
Det händer. ;)


Kände ni varandra innan ni blev ihop?
Jo och Nej…


Vad har ni gemensamt?
Förutom barnen och allt annat praktiskt så har vi samma värderingar och önskningar i mångt och mycket.


Blev du kär i första ögonkastet?
Nerå. men intresserad, jorå.


Har ni någon speciell låt?
Nej.


Har ni några "fri kort"?
Nej.


Har ni stora framtidsplaner?
Jajjamän.


Har ni gråtit i varandras armar?
Jag gråter, har aldrig sett A gråta? Eller? Minnet sviker.


Har ni varit utomlands tillammans?
Nej. Har ju bara vart gravid känns det som… men det kommer.


Vilket är ert bästa minne?
Självklart är det bästa minnet från då Felicia föddes! INGENTING slår det minnet,
den upplevelsen…. (och hoppas på att vi får en lika fin upplevelse med minihopp)….annars är det är då A kom till Umeå för att hämta mig och skjutsa mig till PDOL och hans frieri under den ”sommaren 06”…synd bara att jag va lite svårflirtad….men skamm den som ger sig..det blev ju bra i slutändan iaf:)


Vem lagar bäst mat?
Jag lagar maten… A kan om han vill…!


Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Surfar på våra separata datorer och ser sedan något på tv, brukar bli någon serie eller OCC (där de bygger motorcyklar...det är faktiskt roligt att se tycker jag). Sedan går vi upp och lägger oss tillsammans och pratar lite smått!


Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Nej inte alltid. Hejdå puss brukar de bli...


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Nej, hur långt är det mellan Öjebyn och Djupviken?


Blir du lätt svartsjuk?
Nej, faktiskt inte. Fast jag är mer argsint då jag är gravid! typ hatar allt och alla;) Men jag tycker att man inte kan "äga" någon och att hålla fast någon/vara svartsjuk nej, det stjälper mer än det hjälper. Vill någon vara otrogen så kommer den vara det iaf, finns inget att göra åt det ändå...


Brukar ni bråka?
Jodå, men det var mest förr innan vi hade helt gemensam ekonomi. (Vad är det för skitvärdering att tänka: dina pengar och mina pengar då man har barn tillsammans, nej det är då inte välkommet i min familj! Nu är det väl småtjafs som mest...


Ringer eller SMS:ar ni mest?
Ringer mest nu för tiden. Förr var det väl lika mycket sms som samtal.


Vilken är hans finaste kroppsdel?
Kan inte välja ut någon sådär…men han har mycket fina ögon och låånga och tjocka ögonfransar. fina starka armar...hm..ja hela han är ju fin tycker jag! =)


Vad använder ni för preventivmedel?
Inget.


Brukar någon av er prata i sömnen?
Nej.

 


Gissa på bebisens utploppande.... 37+0 (20 dagar kvar)20 dagar kvar innan BF, tjockismagen is getting bigger...

Undra när det kommer att starta? de sägs ju att barnen brukar komma ungefär samtidigt, att de behöver ungefär lika lång "ruvningstid" i magen... så vi hoppas på 37+2 som Felicia.... *Går det att missa mitt önsketänkande eller???*

...nu får ni gissa när NI tror att bebben kommer... förra gången så var det kanske lite väl långt i förtid,.... men skriv en kommantar och gissa...man får ändra sig sedan sist ;)Felicia! (så liten du har varit)
>>Förr<< >>Nu<<

...Ta vara på nuet...det känns som att tiden går så snabbt, och man (jag) längtar hela tiden till något som ligger liiite längre bort än just nu. Kom på mig inatt att ligga och tänka tillbaka. Le av alla underbara minnen jag har. Mest tänker jag på min studenttid i Umeå...finns inget som var så underbaart som då...men det var då...skulle inte vilja byta då mot nu...förstår ni?

Krick och Sara- mysläggan. Party varje dag? (åtminstone tre/vecka!)
Winnerbäck. IKSU/träning - underbara scen att instruera på (!) STEPMUSKEL!!!!, underbara människor!
Lättsamhet, problemfritt? cykelturer....

Tanken på sommar gör mig glad. I sommar blir det att njuta av livet till max, ska försöka ta vara på varje dag. För det går snabbt.


Älskar min familj! Älskar mina vänner! Fantastiska liv. Tack! Jösses vad jag är rik(!)


Bilden är tagen "sommaren" 2008 från fredriks 30-årsfest!

 


BM-besök v 35+1

BM-besöket idag gick bra. Hon hade med sig en student, så det tog 50(!)minuter hela besöket...men det var trevligt ändå!


=> SF-måttet var 34cm (i vecka 35+1), så det stämmer nästan med veckorna. Svårt att känna dock för jag har, som hon uttryckte det, en väldigt stark och intakt magmuskelatur....hehe, de ni;)

=> BT 133/74, lite högre övertryck än jag brukar...brukar ha 125/75...  men det var bra ändå som vanligt!

=> FJ 144

=> Vikt: +15kg (hjälp!!!! men det är samma som med Felicia!)

=> HB: 112-114 (det är på rätt väg...uppåt)

=> Proteinhalt: visade INGENTING denna gång...jippi!

=> Huvudet: Nedsjunket, Ruckbart, nästan fixerat.

=> Blödningen och SD: ingen fara...! skönt, men skulle det bli mer så hör jag av mig

=> sjukskriven tom. v 36+6, dvs. 13:onde April! Sedan blir det att ta ut semester och förhoppningsvis kommer bebben fort så jag känner att jag vill börja ta ut mina föräldradagar! (känns konstigt att ta ut f-penning innan bebisen kommit ju)Men då vet ni....fortsätt kommentera, mkt roligare att skriva då!

slänger in två bilder på världens bästa lilla tös!
RSS 2.0