vill gråta...

sitter och ser filmen som visas på kanal 6, ni har säkert liksom jag sett den förut...Flight 93...jag får kalla kårar i hela kroppen och känner mig ledsen och huvva vad obehaglig denna film är. Hur är folk funtade egentligen, hur kan man planera att mörda en massa människor, hur kan man göra det?

Åh vad jag är tacksam över mitt liv. Mina finaste gåvor är mina underbara barn. Tack för att jag får leva med min familj! Det finns många som inte har den turen...okej då det är åldern som gör sig påmind och rycker bort älskade människor, men det är en del av livet...men att någon annan bestämmer att genom en handling beröva livet från en medmänniska, nej det är fel.

nu är pausen färdig. ska fortsätta gråta lite...

kram på er alla som läser (om det nu är någon som läser??)

... Ska nog gå och pussa mina barn som sover så sött, får dödsångest av filmen...


3månader...

Idag blir mitt lillhjärta tre hela månader. GALET vad fort tiden går...har inte hunnit med riktigt denna gång...med felicia gick det inte alls lika snabbt (och då gick det ju ändå snabbt) men nu....j'klarns vad he går undan...känns som att han snart kommer gå och börja skolan...(kanske inte riktigt, men typ)

Dagen spenderades på Mjoön, där lilla Tove döptes. Hon är då ett snällt barn...sov typ hela tiden...hehe...hoppas att Oliver sköter sig lika bra då han ska döpas om 2 veckor...

Nu har jag fått iväg alla inbjudningarna...eller, det är två (Elin och Sara) som inte fått sina kort, men de har fått inbjudan iaf....skönt att ha det avklarat iaf!

=> Nej, nu ska jag slå på en film och jag och Anders ska ha myskväll!

kram på er


Gladfisen...nästan alltid glad...skriker enbart då han är hungrig och det går över då han får mat...eller om han är trött, och då direkt då jag tar upp han, in med tutten och snutten över ögonen så somnar han...


Sötflisan!


Felicia sjunger "Imse vimse spindel" och Oliver försöker härmas...

Åh älskade barn! Ni är bara bäst!

blandade bilder...


RSS 2.0