kamerafan!

alltså är jag sämst eller vad. Jag hittar inte den fördömda kameran igen(!) alltid då jag behöver den då är den borta...hoho, det är alltså dåligt att städa då man har gröthjärna!

iaf, fredag idag. Känner mig lite bättre nu, har tom. kunnat äta mat utan problem...dock inte i mängder, men det kan jag säkert ikväll...*hoppas på det*

Är helt sjukt rastlös...hatar att vara hemma och inte kunna göra något! Har ont i huvudet (som vanligt spränger det) så jag orkar inte rätta något heller...hm...och datorstunderna blir FÅ, av en ganska självklar anledning...menmen, snart kommer bebisen och förhoppningsvis blir jag frisk som en nötkärna då;)


==> Har suttit och skrivit klart min IKEA-lista...längtar tills vi ska dit alltså, men synd att jag inte hinner spara ännu mer  pengar...fast möblerna som jag verkligen vill ha blir typ 5000kr för tre jävla saker...och sedan nästan 4000kr för en byrå...haha, så det sistnämnda den ska jag skita i...får måla om den gamla byrån istället...kanske?!?!?!nej, nu måste ögonen stängas innan huvudet sprängs...återkommer senare, förhoppningsvis med bilder då!

ciao och trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hoppas du snart få må bättre =)

Trevlig helg! =)

Kraaaam

2010-02-19 @ 15:25:12
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Hade du bristningar innan eller har du fått det nu?Man visar ju aldrig magen så det språllar ju egentligen :) Sen att det har legat ett barn därinne gör att man glömmer allt vad bristningar heter :)

2010-02-19 @ 18:55:29
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0