Trött.

Jag känner att jag kan sova och sova och sova. Iofs är det ju bra, för då går ju dagarna snabbare. men varför är man såhär trött??! Har nog ganska lågt HB...ska ta min järntablett nu...hade 109 i går i hb...så det är ju inte högt, men kan man verkligen bli såhär trött av det?


Ska även ringa och boka tid för en synundersökning. Mina glasögon har gått sönder och jag har fått sämre syn...synd bara att man har så satans mycket räkningar så allt sånthär blir som så dyrt och känns "onödigt"...men jag ser ju inget, så jag har ju inget val!

om ni vill veta så kommer jag att förlora sisådär 3500kr/mån på att vara sjukskriven...känns inte bra... men vafan, vad gör man inte för sin lilleskrutt!


nej, nu väntas en powernap!

ciao!


Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Jag tror Ante hade kvar sin men hade inte varit inloggad på år och dar så den hade försvunnit.Lika bra det kanske :)Hoppas du mår bra och att den lille vill stanna inne i några veckor till!Kraam!

2010-02-25 @ 13:17:30
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: elin

Jo det var fint på Willys, helst i frukt och grönsaksavdelningen, väldigt fräscht. Var dock inte så himla mycket billigare än Kvantum, föruton vissa artiklar...

Hoppas du får må bra nu sista tiden och att lillen i magen kan hålla sig där ett tag till :) kram

2010-02-25 @ 14:15:06
URL: http://eevileelin.blogspot.com
Postat av: Sandra och Lovis

Ja, jag tänkte faktiskt tanken, var förbi där idag, men då var jag stressad hem. Kommer jättegärna ngn annan dag, även om jag inte har vägarna förbi Kupan! =)

Är Flisan på dagis heltid ändå nu när du är sjukskriven?

2010-02-25 @ 15:40:08
URL: http://spikesandra.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej, tänkte bara säga att man under en graviditet inte behöver göra nån synundersökning, för den visar inte rätt. Om du gör en nu och får nya glasögon så kanske dom inte passar alls sen. Man får tydligen förändrad syn under graviditen.

Jag skulle också behöva göra en, men får fint vänta till sommaren ;-)

2010-02-25 @ 17:51:40
URL: http://emalee-syr.blogspot.com
Postat av: Anna-Carin

109 i hb är inte mycket, det hade jag efter jag hade fått Joline, och då hade jag tappat 1,7 liter blod under förlossningen! Tur jag hade högt hb innan ;-) Och trött blir man om det är så lågt, helt klart!

2010-02-25 @ 23:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0