Sjuklingen..

Vi är då alltid drabbade av sjukdom i januari. Förra året var det magsjuka och nu detta år så är det förkylning, feber OCH ögoninflammation. Undra vad det blir nästa år då? vattkoppor?

Well, efter mycket tjat fick jag äntligen komma till VC och få ögonsalva från läkaren...men att det ska vara så jävla jobbigt. Min stackars tjej kan ju ine se på morgonen, och på dagen rinner det och kliar och gör ont hela tiden. Det kändes bra då vi droppat de första dropparna igår på kvällen, undra dock hur det ska gå och droppa i dropparna SJÄLV nu på morgonen?????? för en sak kan jag lova, inte f*n ligger hon still...menmen, det ska nog gå=)

Åh vad jag längtar tills på torsdag då jag ska jobba (!) äntligen får man träffa alla igen. Yepp. Inte länge kvar heller, börjar få lite smått panik då man har så mkt orättat och då högarna hela tiden byggs på. Min taktik kommer således att vara: muntliga examinationer. Det är the shit, då gör man bort bedömningen direkt.


ang. syskonvagn: tror ni att en brio double wave blir för liten för två barn????? åhh jag tycker den var rålätt att köra, inte alls så "bred" och stor som jag trodde och felicia rymdes då nu...visst det såg lite trångt ut...hm...jaa jag vet inte?


kram

Kommentarer
Postat av: Josse

Hon såg inte pigg ut lillan! hoppas det blir bra nu me salvan! :-) kan då inte ge dig nåt vagntips än, då jag inte har två barn! :-D Cs på söndag! KRAM

2010-01-12 @ 09:51:10
Postat av: Karoline

hejhej=) jag har funderat men det blir en stå platta för henne i stället. Lillan är ändå inte en sån man kan ha med sig på stan och liknande hon är för vild nu haha

Och ska man på tex nolia så får bebben åka i bärsele och my i vagnen. Hon hinner juh nästan bli 3. men din tjej är juh lite mindre än vad my är ;D

Annars allt bra?

kram

2010-01-12 @ 15:27:11
URL: http://karolineceder.blogg.se/
Postat av: Emma

Tyvärr kan jag inte ge dig nåt bra tips då det gäller syskonvagn. För oss blir det antagligen ståbräda även om det hade varit bekvämt med båda 2 i vagnen...men förhoppningsvis så har Alicia slutat sova dagtid då, så då räcker det ju med ståbräda.Det blev det där tyget, så då får jag se sen om det blir för plottrigt eller inte :-) Tror dock att det kommer att bli bra. Det är alltid kul med förnyelser :-)

2010-01-12 @ 20:00:44
URL: http://http:/emalee.blogg.se
Postat av: Susanne

Jag ska läsa företaget och miljökraven, geografisk informationsteknik och arcGIS (typ kartprogram) nu i vår för att sedan söka ett program till hösten, samhällsbygnad.

Ja, jag känner mig peppad till att studera, men vet inte om jag kommer fixa det. Kan bli tufft att klämma in det, och sen så vet jag inte om jag ångrar mig;) Nåja, det löser sig nog:)Har tyvärr ingen bild på vagnen (och kameran på laddning). Jag hade dock tänkt lägga ut den på blocket i dagarna. Isf ska jag nog lägga ut den för kring 4000. Den är inte ens använd ett år, och dessutom sparsamt. Har inte synat den så noga men tror inte den har några större blessyrer, borde då inte ha det iaf.

Om du googlar teutonia team s4 så är det en svart med lite gråa/silvriga detaljer.kram

2010-01-12 @ 20:36:14
URL: http://elisdagar.blogg.se/
Postat av: Susanne

ja, men det får du ju gärna göra. Vad sägs om 15 tiden imorgon?Adressen är isf Lastgrundsvägen 204. Ett grått hus på höger sida av vägen, står 204 på garaget också.

2010-01-12 @ 21:05:29
URL: http://elisdagar.blogg.se/
Postat av: Susanne

hahaha...men din stackare;) Mitt nr är 070-8797337, ring innan du börjar gråta;)Det är inget regnskydd, men en mjuklift har jag. Du kan nog få köpa den för 4000. (Har inte ens berättat för sambon att jag tänker lägga ut vagnen, men han blir nog bara glad att den inte står och tar en massa plats i vårat mini hus)Men som sagt, bara kika förbi. Om du inte gillar vagnen kanske du gillar kaffe istället;)2010-01-12 @ 21:20:48
Postat av: Jennie och Norah

Ja just ja,då blir det ju fler läsare.Men strunt samma,bara det inte ökar med 100 st så kanske jag inte ska bry mig :)nej tyvärr,vi ska på dop på söndag för Antes brorsas pojke - Max.Men nu när jag är a-lös så har jag all tid i världen att kika förbi.Säg bara till när du har en dag ledig så kommer vi och grattar!

Kram

2010-01-13 @ 20:27:58
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Tess & Theo

Fy fan! Jag förstår att du blir förbannad.

Men snart får ni ju byta dagis. Det kommer att bli kanon!Åh på tisdag är det UL. Jag kommer vara så nervös att jag kommer börja grina.

2010-01-14 @ 19:54:26
URL: http://mtt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0