Syskonvagn?

Min blogg är verkligen astråkig. Men jag har ingen ork alltså...haha, kanske ska käka dubbla järnpiller (niferex ist?) fast jag ska ju redan äta en varje dag, hoppas jag får mer ork snart.


Måste bara få skriva om hur jäkla ont det gör då jag går eller lyfter benen och ja rör mig oht...fast det är mest i framfogen samt  ligamenten fram... men det kommer sakta men säkert i svanskotan också....blä!

well... jag får skippa mina promenader ett tag och hoppas det blir bättre.


Igår umgicks vi med Ann-Helen och provade lite syskonvagnar på barnenshus. Jag har då bestämt att vi ska köpa en, men jag vet inte vilken. Efter att ha haft den mest värdelösa vagnen EVER (Carena något???) så HATAR jag dessa svängbara hjul. Dessa hjul känns så B-iga, men jag vet inte...ska prova mer vagnar innan jag köper någon. Ni som har två barn (eller som ska ha två barn), har ni haft/ska ni ha en syskonvagn eller ej?

Nu säger felicia: mamma jag hungrig i magen, kom nu mat...hm undra vad det betyder? Ska göra lite frukost NU(!) men bilder och lite uppdatering kommer senare ikväll/imorgon.

                                                                                   

                                                                                  ...Innan jag slutar, GRATTIS EVA på din födelsedag. Vi kommer förbi imorgon då Anders också är med(!)

kram!


OBS! KOMMENTERA!


Kommentarer
Postat av: Eva

Tusen tack för din födelsedagshälsning! Jag blev också så glad när du ringde tidigare idag. Det blir jätteroligt att få träffas i morgon och då bjuder vi förstås på tårta. Lillan ska självklart även få mjuk pepparpaka, som hon tycker om.

Hälsar farmor Eva

2010-01-05 @ 16:42:29
Postat av: Anonym

Ja, det var trevligt! :)Men skärp dig, du har ju hur fin mage som helst!

Du är riktigt gravidsnygg!

Jag skulle önska att jag fick bli det med nästa barn, för när jag väntade Mio såg jag bara ut som en överviktig flodhäst ;)

Nästan iaf.Tack för inbjudan! Ska kolla upp det lite närmare så återkommer jag snart :) Puss!2010-01-05 @ 21:45:50
Postat av: Emmeli

Ja, det var ju från mig... :)

2010-01-05 @ 21:46:43
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Susanne

Vi hade/har syskonvagn (ska dock sälja den nu) Vi har väl inte använt den överdrivet mycket, men det beror mkt på hur vi bor..går inte så mkt på promenader då det bara är EN väg tt gå (som jag är spyless på) Men utan vagnen hade vi nog inte klarat oss ändå.Jag ville ha en vagn med vändbar sittdel för jag ville inte ha bebisen vänd ifrån mig efter den växt ut liggdelen, jag ville ha rörliga framhjul så den går lätt att svänga, samt att den skulle vara stor inuti så storebror hade gott om plats. Så vi köpte en teutonia team 24. Skitbra vagn!2010-01-06 @ 20:41:27
URL: http://elisdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0