v. 24 - ONSDAG den 6/1-2010

Bebisen i V. 24


Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Även om chanserna att bebisen skulle klara sig med rätt vård om den föddes nu är goda, så skulle de flesta läkare och barnmorskor göra sitt bästa för att förhindra en förlossning i det här stadiet så att bebisen får fortsätta utvecklas på ”vanligt” sätt.

källa: http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/24weeks/


Det är helt galet vad tiden går snabbt. Fast samtidigt som den går snabbt så känns det väldigt avlägset innan lillkillen kommer ut...Idag (tisdag) är det 119 dagar kvar till beräknad förlossning. Helt fantastiskt underbart var jag längtar till den dagen det är förlossningstime. Världens underbaraste upplevelse, låter ju sjukt men det är ju det!!! ;)Bilder kommer imorgon, måste sova NU (!)

Godnatt på er om nu någon läser?


Kommentarer
Postat av: Cissi

Tack så mkt!! =) Men tiden går fort så snart är du också där =)Kraaaam!

2010-01-06 @ 11:24:14
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Tack för infon!Vi har egentligen inga alternativ då det bara är kök och v.rum nere,alltså blir resterande rum uppe.Men du slog huvudet på spiken;Bäst att få bo in sig lite först!

Hur stort är erat hus förresten?Och ang.Flisans kalas så ska vi på dop den dagen :( Men vi kikar gärna förbi någon annan dag med en liten present :)Kram

2010-01-06 @ 19:36:36
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Susanne

Nu har vi inte gått så mkt i snömodd med den, men framhjulen går iaf att låsa så dom blir ju som fasta. Utan rörliga framhjul tror jag en dubbelvagn blir otäck att köra på stan..Tycker våran vanliga briovagn är sjukt jobbig att ha med på stan.Jadu, det är inte lätt det här med vagnar, och sällan finns det EN vagn som har ALLT man vill ha, så ofta får man prioritera bort nånting;)Vi funderar väl på att sälja vagnen typ nu snart tror jag. Vi anväder den ju inte. Så om du bestämmer dig för en sån vagn får du gärna komma och titta på den;)Lycka till!

2010-01-06 @ 21:52:05
Postat av: Emma

Och jag tror inte som er...jag tror på tjej :-)

Men det spelar ingen som helst roll vad det blir.Jo magbilden är med Alicia :-)Mitt illamående är borta för längesen nu, tack och lov. Eller på kvällarna kan jag må illa, men jag är bara så glad att det riktiga illamåendet gått över, så då orkar jag inte klaga över det på kvällarna :-)Hur mår du då? Läste på fb att du hade det jobbigt med foglossning. Vad jobbigt. Hoppas att det blir bättre...

2010-01-06 @ 21:57:35
URL: http://http:/emalee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0