sommaren är över...

eller snart iaf, det känns som det då PDOL har kommit till staden. Jösses, att det redan är torsdag PDOL...vädret suger, (tycker synd om alla besökare), men jag bryr mig inte iofs för vi ska då inte dit=) känns som att vi är lite för gamla för det också, vet inte varför det känns så... typ gå ut 3-dagars...då va man gode vild och ung (omogen)... skulle inte lämna bort barnen mer än en natt bara för att själv få festa...nej de gör man inte tycker då jag...

well, jag har köpt en ny kamera...och har tagit en massa bilder...får se om ja ids lägga upp några här=)

nej nu vill felicia ha frukost... "jag är jätte jättehungrig i magen" det är hennes exakta ord...hehe, (hon åt inte mkt middag igår, så jag förstår henne)!!!!!!!!!


kram på er.


2 månader 10 dagar...

Oliver - kom ihåg lista ( 2 månader)

*Han gör en massa ljud hela tiden. "pratar tillbaka till en"...de tränar på prosedin redan...gullunge!
*Han har hittat sina söta händer som han hela tiden stirrar på och försöker röra medvetet...han har blivit himla duktig, men då har han ju tränat i några veckor också :)

Ja, det händer en massa saker, men jag orkar inte skriva något mer....

Bjuder på bilder av mina små älsklingar!

Åh vad jag älskar mina barn <3förra inlägget...

...avslutades lite konstigt. Det var för att Anders kom hem och sa: NU åker vi på kyrkmarknaden för de stänger snart....haha, då blev det eld i baken för mig, så jag stängde bara igen datorn, packade det yngsta barnet (läs: satte Oliver i babyskyddet) och sedan for vi till Öjebyn. Vi körde på det traditionsenliga rekandet av "vad vi ska köpa dagen efter då vi kommit ihåg att ta ut pengar"....så vi införskaffade ingenting idag....eller Felicia fick åka karusell och vi planerade våra inköp... älskar kyrkmarknaden...!


Dagen började med att vi sov länge...för länge...skulle gå ut på prommis klockan 9.00, men klockan hann bli 9.45 innan jag började gå... gick till Jonna och Enya, sedan prommenixade vi och s¨åg lite folk på PSG....det är roligt med en massa folk i staden men he blir trångt... Sedan är jag så rädd att tappa bort Felicia, så hon var tvungen att sitta i vagnen hela tiden...vilket INTE var poppis...speciellt inte då hon var såååå trött, men VÄGRADE somna (!) ...well, vi slutade på MAX där jag köpte en Chicken ciabatta (?) och flisan fick en glass...(som hon inte ens åt från, typ tre tuggor?)...men hon hade kul i lektunneln iaf... Sen gick vi hem och flisan fick sova en suuuper PN innan då vi åkte till kyrkmarknaden.stora tjejen.

yepp, nu är den sista blöjan använd... har inte tänkt att köpa några nya nu, utan hon både kissar och bajsar på toaletten... på natten är det ju sedan lääänge inga problem utan hon är torr (OBS! imorse så orkade jag inte gå till hennes rum då hon ropade på mig, så då hann vi inte gå på toaletten...just då jag kom, sisådär 5 minuter efter att hon börjat ropa på mig, så kissade hon just...Well, det tar jag på mig, hon sa ju till innan..men jag var såååå trött) ....

....Nu på dagarna har hon fått vara utan blöja...och visst händer det några olyckor om jag inte påminner henne om att gå på toaletten... men hon kissar och bajsar nu på "beställning" ...så de är skönt att hon kan göra det om man ber henne... hon går även själv på toaletten, tar pallen och kliver upp och sätter sigsjälv... sedan så torkar hon sig och tvättar händerna....(dock då hon bajsat så torkar jag också såklart...hehe). Himla duktig tjej!!!! är så stolt!Oliver snart 2 månader.

*Ler och jollrar en massa
*Härmar ansiktsuttryck, nivet med munnen etc.
*Är duktig att ligga på mage och är väldigt stark i nacken (lyfter huvudet högt nu och håller balansen bra)RSS 2.0