förra inlägget...

...avslutades lite konstigt. Det var för att Anders kom hem och sa: NU åker vi på kyrkmarknaden för de stänger snart....haha, då blev det eld i baken för mig, så jag stängde bara igen datorn, packade det yngsta barnet (läs: satte Oliver i babyskyddet) och sedan for vi till Öjebyn. Vi körde på det traditionsenliga rekandet av "vad vi ska köpa dagen efter då vi kommit ihåg att ta ut pengar"....så vi införskaffade ingenting idag....eller Felicia fick åka karusell och vi planerade våra inköp... älskar kyrkmarknaden...!


Dagen började med att vi sov länge...för länge...skulle gå ut på prommis klockan 9.00, men klockan hann bli 9.45 innan jag började gå... gick till Jonna och Enya, sedan prommenixade vi och s¨åg lite folk på PSG....det är roligt med en massa folk i staden men he blir trångt... Sedan är jag så rädd att tappa bort Felicia, så hon var tvungen att sitta i vagnen hela tiden...vilket INTE var poppis...speciellt inte då hon var såååå trött, men VÄGRADE somna (!) ...well, vi slutade på MAX där jag köpte en Chicken ciabatta (?) och flisan fick en glass...(som hon inte ens åt från, typ tre tuggor?)...men hon hade kul i lektunneln iaf... Sen gick vi hem och flisan fick sova en suuuper PN innan då vi åkte till kyrkmarknaden.Kommentarer
Postat av: Emmeli och Mio

Han ser ut som han är, en riktig busunge ;)Ja, vi kommer jättegärna och hälsar på er någon dag!

Vad sägs om någon dag nästa vecka? :)

2010-07-03 @ 07:46:05
Postat av: Jennie och Norah

Jag vill SÅ gärna träffa er snart och se lille Oliver!Att han redan är 2 månader!?Det är ju sjukt!

Jag läste igenom mina gamla blogginlägg från tiden då Norah var nyfödd och hittade en kommentar från dig som var typ såhär: "Men shit,är norah redan 2 veckor?Gud vad tiden går fort!!".Fatta att den kommentaren är snart 2 år gammal =)Men alltså,vi styr upp en dag vi kan ses,antingen att vi kommer och hälsar på er eller att ni kommer hit! =) Kram!

2010-07-03 @ 22:17:14
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Emmeli och Mio

Tisdag blir perfekt!

Jag hör av mig när lilleman har sovit lunch :)

Puss!

2010-07-10 @ 10:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0