Veckan som är + bilder


Mina tre älsklingar. Ni är bäst!

Veckan som snart varit:

Måndag: lek med barnen i lekparken, men först grillning av hamburgare hos Frida. Det var Frida, Karro, Madde och Jonna som var...och alla barnen så klart=)

Tisdag: staden med Hanna och lilla Wille, shoppade loss rejäääält ;)....sedan gick vi på prommis då pappa Anders kom hem och hälsade på Tess, Micke, Theo och lilla sööööta Emilia. TAck för fikat,mkt gott;)


Onsdag: städade, handlade lite mat på Willys, besök av Josse och Selma, grillade hamburgare som vi åt ute i SOLEN (fantastiskt att solen ändå visar sitt ansikte ibland??!?!?!?!)...Lena, Robin och Sam kom också över och alla barn lekte...sedan gick vi över till Lena så flisan fick hoppa i Robins studsmatta (NÄSTA ÅR så får hon en egen)...det kom ytterligare två mammor från felicias dagis så vi var en hop mammor där också...

Torsdag: städa och handla inför midsommar...vi ska vara hemma (med eller utan sällskap får tiden utvisa), det blev så ändå... jag hatar ändå midsommar, överskattad dag;) Om inte annat så ska grannarna vara hemma så vi får gå över och joina dom...alltid kul! orkar inte fara till något mygghål heller, fan va de är bra utan myggor alltså...!

Fredag: home sweet home, grillning och mys. ska till badhusparken på dagen så felicia får leka lite och dansa och sjunga=)

Lördag: loppis i badhus, dit ska vi allt.

Söndag: mat hos min farmor och farfar på stugan ....felicia ska få åka båten...!BABYGUNGA!

TAACK kära Josse och Daniel för att vi fick gungan....gratis....fantastiskt vad snällt! Oliver har suttit i den ikväll, och han tycker om den...jajjamän! klockrent!!! Bild på den kommer imorgon.Bilderna är inte i tidsmässig ordning.....slängde bara in några på mina älsklingar.


 

RSS 2.0