Onsdag 31/3, vecka 36 (35+0)

japp. idag har jag gått 35 hela veckor. Underbart! Nu är det slutspurten kvar...som längst får jag ju vänta 8 veckor så har jag min bebis...men jag hoppas att han behagar komma INNAN vecka 40, det vore ju toppen. Som Felicia efter vecka 37+2, det vore bäst. Håll tummarna att det bara dröjer 2 veckor och 2dagar innan han är här!

...idag har jag haft besök av Susanne och Astrid...det var mycket trevligt!

Magen:
...Himlars vad den vuxit tycker jag! och det på mindre än EN vecka(!) och mer kommer det att bli! så är det! Imorgon är det besök hos BM, ska bli intressant att se hur allt står till med järnvärdet och med proteinet... men jag tror det är bättre nu.... gissar på 109 i HB (hade 108 förra gången för två veckor sedan) och kanske desamma om inte mindre i protein....hejn blir ju perres!


Magen vecka 35+0           Magen vecka 34+1 
              

              
Förstår ni hur mycket som magen vuxit på 1 vecka!!!!!!!!!!!


Tisdag 30/3

...sitter i soffan och pustar och så....känner mig oerhört fet idag...så trist alltså! Fan vad jag åt glass igår...jag och Tess var på ÖoB och där hade de glass för 5kr/styck...så jag köpte en massa magnum och top hat. Anders fick en, Felicia fick en (till maten, tophat, för vi åt pannkaka) och jag åt resten...och det var inte bara en...heheh!utan TRE stora vanlig glassar...sedan på kvällen så fikade jag en massa på Nodo också...åjåj, fika och cola is the shit! Mkt trevligt var det iaf!

Måste fixa presenter idag...ska köpa till Alex och Joline... men vad...äh tur att barnenshus finns...hehe!

nej nej, nu ska jag hoppa i duschen så att jag hinner det jag ska INNAN klockan 11 då det är fika på stan med en vän!

Förresten, vart är kommentarerna?

kram på er!


protein +1 ?

...inget besök av Hanna I...hon är sjuk...så vad ska jag nu hitta på idag...har ju iofs tusen saker jag måste göra...men det är så trist att göra dessa....vill ju ba ha roligt hahaha;)....ringde till Tess och ska haka på henne och Theo ist...blir skoj!btw, mitt urinprov som BM fick imorse visade på +1 i protein(???) och då ringde hon upp, ska ta ett nytt på torsdag, så de nu inte är havandeskapsförgiftning på G...vilket jag inte blir förvånad om det är...

hon frågade om jag hade ont i huvudet...och just då hade jag ju inte det...men nu har jag det...menmen...skit samma...får ta upp det på torsdag iaf, det blir perres!

Denna vecka är ju veckan som jag längtat efter så länge... 35 hela veckor...nu känns det så bra sååååå....kommer dock vara sjukskriven till vecka 37+0, men sen så får bebben gärna komma! åjåj, måste dock skicka in papprena till FK...ang. fp... har bara skickat in från ett av mina jobb! men det går snabbt, hoppas jag...hoppas jag får papprena idag!

Leos lekland...hektisk vecka ;)

japp, den 2:a April så bär det av till Skellefteå, kalas på Leos Lekland står på schemat (Alex och Joline fyller år...eller de har födelsedagar nära varandra, så det blev ett ihopslaget superkalas ist...) ...

Felicia tittar på inbjudningslappen varje dag (som hänger på kylen) och säger, åhh jätteroligt, lekland... hahah, sötfis! Vi hade två andra kalas den dagen ochså, men de skippar vi...Felicia tycker ändå det är tråkigt att vara på vanliga kalas utan barn så då är det bättre att fara dit HON tycker det är roligt...eller hur?

Min kära far (Moffar bäst och mommo bäst säger Felicia) får ett uppvaktande antingen senare på eftermiddagen/kvällen då vi kommit hem från leklandet eller dagen därpå... och Anders mormor, ja vi får se...någon annan dag...jag skulle ringa innan vi kom...vi får se då vi har tid=)
jaaa, nästa vecka blir en roolig vecka....!

Måndag: Hanna I på besök...jippi!
Tisdag: Fika med en vän på stan! (en annan Hanna)
Onsdag: Susanne på besök, ska bli skoj=))
Torsdag: Städa kanske?!? vaska är något jag borde göra...och som jag nu FÅR göra...*wiii*
Fredag: Till Skellefteå och hämta mina saker på jobbet och Leklandskalasande!
Lördag? Nimbys (med grannarna)
Söndag ta det lugnt HEMMA! eller gärna bli bortbjudna på mat....;)Denna förlossning?!?

Jag har ju som en bild av hur just förlossningen ska vara och hur den ska starta... Men idag så slog det mig att det kanske inte alls blir lika bra och lika lätt och fränt som förra gången... det är ju ganska ovanligt att en förlossning startar med just vattenavgång...men det är som det jag går och tror ska hända även denna gång... sedan är jag rädd att jag inte vet att jag har värkar...för förra gången visste jag ju inte det...eller jag kände ju inga..det var ju vattnet som gjorde att vi åkte in...sedan fick jag lite ont, men efter sovdosen så var de ju borta helt...och jag hade inge ont alls förrän då vi kom in 3 timmar innan hon var född... och mellan "värkarna" så var jag ju helt som vanligt och låg och pratade och skojade och bla bla.... Barnmorskan tyckte ju att det var lite komiskt att jag var så opåverkad....menmen... sedan efter 15 minuters krystvärkar, (och då ides jag typ inte ens lägga manken till förrän i slutet???? ville av någon anledning dra ut på det?) så var hon ute... jaja, denna gång kanske jag kommer märka att jag har öppnats 8(!) cm, blev ju en chock då de sa att jag "gjort bort det värsta redan"...vafan jag visste ju bara att vattnet gått, hade ju inte haft nå ont... men denna gång kanske det inte blir så...det kanske blir superont...


vilket långt och konstigt inlägg... whatever... det var så jag tänkte iaf.... UNDRA HUR DENNA FÖRLOSSNING STARTAR och hur allting kommer att gå... tar det längre tid nu, har även detta barn en helt RUNT och fint huvud (inge ihoptryckt där inte ;)!!!!) eller denna kanske blir klämd och ser lite komisk ut??? hihi, TIME WILL TELL!

ciao!

pappor ej lämpliga spädbarnsföräldrar...

Ja enligt familjerådgivaren Eva Sternberg så är det tydligen så. Vad tycker ni då, kära läsare...håller ni med henne? Det gör då verkligen inte jag...Hon verkar ju vara helt sjuk i huvudet.
...Och liveintervjun på tv4 nyheterna var ju ännu värre... störd tant! Spärras in?

Mage graviditet 1 och 2

Lilleman i magen:

Här kommer bilder från idag vecka 35 (34+1)


Jämför med bilden på Felicia i magen, detta är dock i vecka 36+1 tror jag... (någon gång i vecka 37 iaf)

 

(ganska lika ändå... förutom att jag var smalare då jag väntade flisan...hoho..)

Här hade den dock sjunkit en massa, men det syns inte så bra från sidan däremot framifrån syns det... (hon kom ju en dryg vecka senare... 37+2....Felicia och hennes "lillebror"

Sköter om "lillebror" så bra så..... Myser i vagnen och byter sedan blöja...Här har gullungen den nya jackan...

"Pappa-dotter"mys

Flis och Anders ligger framför datorn och ser fiskefilm...mys!
 


Vecka 35 (34+0) +skatteåterbäring! :)

japp, imorgon är det en ny vecka (34+0)....äntligen är det bara en vecka kvar innan mitt förbud mot ansträngning hävs helt...*wiii* Kommer vara sjukskriven till vecka 37+0, men efter vecka 35+0 så är det fritt att röra sig...*underbart* ....har tänkt att gå på nå träningspass efter vecka 37 om nu inte bebben kommit innan dess...fy fan vad jag är sugen på step ... åhhh eller mitt kära APD! längtar redan att börja leda mina älskade pass igen. Att vara instruktör är ju ändå helt fantastiskt...måste bara komma iform snabbt !!!! men det ska vi lösa, jag och Tess ska ut och promenixa en massa som förra gången, eller hur?!!!?!?!!

...skattebeskedet var ju ändå årets glädjepunkt. Fan mer än en hel 100% månadslön får jag tillbaka....och då är inte ens resorna medräknade;) *underbart* ...dock ska typ mer än hälften in på spar/huskontot, då det behövs en rejäl buffert ifall att något går sönder etc.

nej, magbild, ja...äh den är fet magen som vanligt...kommer väl något kort snart...om inte kommer det väl kort på bebisen...haha,


...sen har min lilla tös börjat skvallra för alla vad lillebror ska heta. Jäklarns unge;) Nej, men det är så roligt att hon vet och kallar honom för just hans namn...familjen vet ju nu såklart då hon skvallrat och mina närmaste vänner vet ju också. Men för de flesta är det hemligt än, känns som att något kan de få vänta med att få veta.... Mkt fint namn iaf är det, som vi längtar efter honom....åhh! Du är välkommen om tre veckor! ;)
Lovade bild, men...

...äh vafan, nu är ni väl vana att jag säger att jag ska lägga ut en bild på magen och sen så kommer den flera dagar t.om veckor senare;) Jag orkar helt enkelt inte gå och hämta kameran på övervåningen (som förövrigt måste laddas, och laddaren vet jag inte vart den är....åjåjåj!) ...så bild på magen kommer en annan dag.


Idag gick vi iaf in i vecka 34, (33+0). Känns fantastiskt att det ändå inte är sååå länge kvar...

=>min pappa gissar på 2:a april (för då fyller han år)
=>min sambo gissar på 23:e april (för då fyller han år)
=>Jag gissar på den 17:onde april (önsketänkande)
=>Bebisen lär ju komma runt den 25:e maj bara för att (vårt BF är den 4:e maj) ... sisådär 21dagar övertiden....OBS! då skulle jag DÖ, fy så jävla hemskt alltså!!!!!!!!


vad tror du?


vart är värmen?

orkar inte skriva något idag, men jag klottrar ner några rader iaf!

imorgon går vi in i en ny vecka och en ny magbild ska tas. Allting känns superbra med magen, det är lugnt och skönt, inga förvärkar/sd eller dyl. Dock har jag ju en väldigt livlig och sprakglad (rörlig) bebis som trycker ut magen åt diverse olika håll! *gullunge, ska bli roligt att träffas om några veckor*

Nepp, synd som f*n att det är så kallt ute...solen skiner. Jag vill ha vår och värme nu! Såg på vädret, vafan ska det snöa ÄNNU MER?!?!?! Just nu skulle man bo lite mer söderut, där marken verkar vara framme och det inte alls är så kallt...!


Ciao!


Måndag 15 mars

Kallt som f*n är det ute igen...19grader om vi nu inte kollade fel. Tur att det finns bra kläder, för de är alltid ute på Felicias dagis =)

....natten/kvällen igår var inge rolig för mig. Det började med att jag (som jag gör nu för tiden) blev alldeles varm. Huden är inte varm, men jag känner mig varm inombords och det känns som att jag svettas trots att jag inte gör det. Helt galet, jag vill bara typ duscha i kaaaallllt vatten...fast det ids jag inte...så jag klagar istället. Stackars sambon!....men okej, hade det slutat vid det så hade det vart bra...men det gjorde det icket...utan jag började må illa som f*n...och ja toaletten var precis inom rätt avstånd om jag säger så....språngmarsch!

Så jag gick upp och la mig... men nu idag känns allt superbra igen.... undra om jag ännu en gång ätit något dåligt? Men det är ju så konstigt, för varken Felicia eller Anders har ju mått illa/kräkts....och vi har ju ätit samma lika...Ett mysterium;)


Snart har vi 33 hela veckor. Fantastiskt! Du är efterlängtad lilla bebis. Psst! vi ska måla om din spjälsäng i helgen....(okej, anders ska göra det, och jag ska sitta bredvid...som vanligt nu för tiden! och sen måste jag fråga om pappa kan skjutsa hit vaggan så jag får bädda och fixa...känns roligare om man har allt klart tills du kommer till oss så man slipper göra sånt sen...)

Torsdag: besök hos BM.... i övrigt vet jag inte vad veckan bjuder på!Söndag 14 mars

Igår blev vi bjudna på världens godaste mat hos MAria och Fredrik. Muuums! Ska tänka ut något bra recept att bjuda igen på:)
Idag har vi hunnit skruva upp en massa saker (läs: anders) i Felicias sovrum. Det blev fint, men hyllan jag köpt för att ha på väggen, hävdar min kära sambo att det inte är lämpligt....b-shit. jag ska köpa två till fästen och sen ska den upp på väggen (!) Annars blir det ju fult i rummet, eller åtminstone inte som jag hade tänkt mig!

Nu så leker felicia i lekrummet och jag och anders ser tv...ska gå ut i solen om ett litet tag och hänga...skönt!

Vi skippar då Nimbys idag då det är så fint väder. Så det blir en annan dag...kanske nästa helg!

Vi ska åka och grilla hos svärisarna...det ska bli roligt! Ska bara på Willys och köpa lite korv först!


well, snart har ytterligare en vecka gått...fantastiskt!

Nu är det enbart 51 dagar kvar tills bebisen är beräknad!

Lördag 13 mars

Klockan är 06.30, vi har varit vakna ett tag redan, sett Bilarfilmen och nu ser vi Toy Story 2....*spännande*
Idag är en händelserik dag, Felicia ska åka skidor, sedan kanske det blir Nimbys (om Anders har kraft till det också, stackarn får ju göra allt då jag inte kan/får göra något...utan bara kan hänga med) och efter det blir det middag i Svensbyn hos Maria och Fredrik. Barnen kommer leka, äta godis, ha så kul och sedan förhoppningsvis somna så att vi kan se melodifestivalen ifred:)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

...Bebben i magen sparkar och har sig hela tiden, mysigt men ibland gör det lite ont haha. Det har verkligen blivit trångt i magen, det märks. Fast det är ju klart, det är ju inte förrän kring v. 32 som bebben verkligen börjar växa till sig...alltså att det går snabbare då för den att bli tyngre :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Vad ska DU göra i helgen?

Ha en trevlig lördag.

kram på er!


Fredag 12 mars

uppe med tuppen även idag. Dock känns det så helt okej då vi somnade innan klockan 21.15 igår....*skönt*
Jag dissade tom. Criminal Minds, som annars brukar vara torsdagens höjdpunkt. Okej, vi började se CM, men sedan blev det som för läskigt tyckte både jag och kära sambon så vi gick till sängen.....åh John Blund det var skönt att få sova!

Vaknade inte förrän 04.55 (typ?) då Felicia ropar från sitt rum "Jag bajsa nu"... jag går dit och frågar om hon är bajsnödig och vill gå poå toa...det svarar hon jakande på så vi går på toaletten....och då både kissar hon en massa och bajsar....hur duktig som helst. Sedan går vi och myser lite till i sängen, men både hon och jag har hunnit bli så pigga så vi går ner och ser Bilar.... (håller med dig tess, det är en bra film).

jaja, nu är jag ensam i huset, klockan är 06.23 och jag är trött men vet att som vanligt kommer jag inte att somna om något....jag tycker tiden är för rolig för att sova bort....konstigt det där! När klockan är 12 eller 13.00 så får jag lite smått panik/stress för jag tycker att dagen har gått då, att det nästan är kväll/natt då.... oh det beror ju på att jag då hunnit vara "aktiv" under ca 8 timmar redan... ;)Igår på stan köpte jag vårjacka och byxor till Felicia (och solbrillor fick hon också), Bebisen fick tre par byxor och en body.... Ang. vårkläder är det ju bra att vara ute i god tid för det tar slut snabbt (iaf det man vill ha). Köpte på Lindex, tycker om Lindex bäst. Köpte tightsen på HM... =)

Bebisen fick....     
  Felicia fick.... ....och ett par solbrillor! Rosa såklart! ;)Torsdag 11/3

Inatt har jag sovit oroligt. Har haft sd och magknip lite stundom... trots det så vaknade jag helt utvilad då dörren till Felicias rum smälldes upp (av henne själv) klockan 05.30 (fantastiskt att hon vaknar själv den tid som vi MÅSTE gå upp för att hinna göra oss dagisklara). Underbara barn.

Läggningen är som alltid fantastiskt med Felicia (peppar peppar). Nu för tiden så säger vi godnatt, lägger hon i sängen, pussar och kramar och sedan går vi ut ur rummet... ibland får man sitta utanför dörren (som är lite på glänt) i 4-5 minuter... men hon somnar själv mellan klockan 18-19 (aldrig senare än 19.00) och vaknar inte förrän på morgonen (mellan 05.30- 08.00). Skönt...! OCh hon sover ju i trosor och vaknar torr!

Att borsta tänderna har även det vart superlätt...men nu vill hon inte längre att vi ska borsta utan hon ska göra det själv....så då får hon ju det...hon gör som man ska, men det blir ju inte lika bra...jaja, bättre än inge iaf! Vad ska man göra för att vi ska få borsta hennes tänder, skrämseltaktik fungerar inte...typ "du får tandtroll"...

sedan har hon blivit så dålig på att äta middag på vardagarna...vägrar i princip....känns jättejobbigt! Men på dagis så äter hon alltid en massa, ibland 2 portioner, och alltid en massa mellis (klockan 10, 14 och 17?) och frukost...kan ju vara att hon äter så mkt till det sena melliset som gör att hon inte är hungrig då vi äter middag klockan 17.30...jaja, hon växer då som bara den på längden, och dras ut på bredden....hon har då ärvt pappas längd/vikt.....lååång och smal... för jag var smal med inte är jag speciellt lång 161cm...   =)
 


Gravidsvammel:  får jag tillägga att jag "hatar" att vara gravid, det är så tråkigt! (fast jag älskar ju bebisen och då den rör sig etc.) Men jag kan inte förstå människor som verkligen älskar att vara gravida och FETA som jävla hus och orörliga och inte kunna träna etc.

Det "roligaste" är (enligt mig!) ändå att tillverka, att plussa, att få första magen (som då inte alls är så stor som man tycker), att åka på UL, ha en hemlis som man sedan får berätta, att känna bebisen röra sig och sparkarna växer sig starkare, att veta att bebisen växer och mår bra och att genomgå själva förlossningen som då resulterar i att man får träffa sin älskade skatt som vuxit i magen i evigheters evighet (9månader)...

Men resten, fy blä! och BM-besöken ger mig inte ett skvatt förutom att man får en lägesrapport om hur det står till med bebisen...skulle däremot aldrig vilja att anders tog ledigt från jobbet för att följa, enl. mig ger det ingenting, han följde förra gången på inskrivningen och någon mer gång....men så jävla ONÖDIGT!Dock på UL och sånt så om han inte ville följa skulle jag tvinga han, men han vill såklart följa på det och allt annat som är av vikt=)Nixpix, tycker det är dåligt med kommentarer...sista gången jag lägger ut bilder etc. om ni inte skriver någon kommentar! (OBS! alla ni som skrivit en kommentar får ju såklart INTE ta åt er, utan ni är duktiga, MVG till er)Felicia åker skidor... del ett

Här åker hon längdskidor....kolla in vilken härlig stil...:)

Hon får se på en rutschkana och vill såklart åka där!


Felicia åker skidor... del tvåHär säger hon: "kan inte"-frasen! Fick dock inte med hela tiden hon tjatade om detta "kan inte" då jag började filma lite försent...

Bilder: Mage V. 32+0 & 3D bebis mm.

Här bjuder jag på några bilder från STORMAGEN min;)Bebisen i 3D...synd bara att han höll för armen mot näsan och tryckte den, så det ser lite konstigt ut...och nej, det är inte hår som man ser, utan en skugga...:) Däremot så har den tydligen en massa hår enligt läkaren....jag kommer bli förvånad om den då föds hårlös...hehe
Här är Felicia i skidspåret...tränar inför Vasaloppet....för vi köpte skidor...inte så dyra på barnenshus...och hon kommer även kunna ha dessa nästa år och kanske även året därpå...=) Superduktig tjej som kunde "åka" själv...anders ställde upp henne då hon ramlade...


Sedan en liten paus för att åka rutschkana...
........och i slutet drog/puttade Anders lillan för då blev hon så trött och grät, men trots det VÄGRADE hon att ta av sig skidorna....det slutade med att anders bar hem Felicia med skidorna på.... hihi


Här kommer en bild på prinsesskläninngen som Anders mormor sytt till Felicia...hennes "nya" dansklänning...


och så avslutar jag med en bild på mig...vad tycker ni om mina nya BILLIGA glasögon!?VIKT 1971g och längdskidor

Har vart på UL nu... läkaren (Åke?) hade med sig en student, så han gjorde en mycket utförlig undersökning av bebisen...helt underbart att få se han igen. Han gjorde som på rutinUL fast ännu mer seriöst tyckte jag=)

Sedan så böt han över till 3D och vi fick en bild av bebisens ansikte...sötprutt!

Vikt: 1971g

fantastiskt att den snart väger 2kg! Sedan berättade han att det inte är någon som helst katastrof om bebisen kommer redan NU, utan det enda som är lite trist, är att man måste vara kvar på sjukhuset i några veckor istf. att åka hem efter 2 dagar...men jag tror att han kommer stanna inne till åtminstore 35 hela veckor, dvs. 3 veckor kvar!!!!!

Min tapp var då 2,2cm lång, så det hade inte hänt något mer sedan jag åkte hem från Sunderbyn....så vilan har fungerat...skönt att veta. Sedan behöver jag inte komma tillbaka för någon ytterligare kontroll om jag nu inte börjar blöda! Det är enda orsaken...mycket skönt!!!! Åh vad lättad jag är, och glad!


.................

Idag har vi även köpt längdskidor...hon kan ha de typ 2år till. Vi provade att åka i spåret idag och det gick bra...hon "gick" med skidorna på fötterna...dock inte lyfte fötterna utan släpade dem i spåret som man ska då man åker...och detta gjorde hon utan att vi höll i henne....sedan ramlade hon, anders ställde upp henne, hon "åkte själv", ramlade, "åkte" etc... hon tyckte det var så kul, jag tyckte det var kallt men hon var gullig...för att få in henne i huset sen så ska vi tydligen åka imorgon också...*suck*..hehe!

.........................

Bilder på magen och på bebisen ska jag lägga in imorgon...!


UL imorgon...Längdskidor till barn

Jag längtar som bara den till Ultraljudet imorgon! Ska bli mycket skönt att få se om det hänt något nytt eller om det hållt sig som förut...och hur mkt bebisen vuxit....jag gissar att lilleman väger kring 1800g då har den gått upp "normalt" iaf...2 veckor och 2 dagar så vägde han 1450g (tror jag att det var)....! fast det bästa vore ju minst 2kg!!!!!! eller mer...hehe!ju större bebis desto bättre! och JA, jag SKA föda vaginalt (om nu inte det tillstöter några hemska komplikationer som medför fara för mitt eller bebbens liv...för då har jag sagt att de får snitta mig) hehe!Läkarna tyckte det var en bra inställning av mig:)

ja, så imorgon blir det UL och sedan banken för att göra om lite huslån (kanske)...undra om jag ska tvinga sambon att bjuda på lunch också (känns dock dumt då vi har alla pengar gemensamt, för om han bjuder mig, så är det ju ändå från vårt konto hehe)....menmen...

nu blir det att göra som vanligt: ingenting...se Oprah kanske... kan inte Greys komma ut varje dag istf. en ggr/vecka...

Måste fråga...är det någon som har längdskidor till barn (som är typ 90cm långa) att låna ut till oss??? fan de ska ju ha lilla Vasaloppet på dagis och då ska de ha med sig egna skidor...hm...inte vill jag köpa nya för någon som aldrig åkt skidor...och där säkert fröknarna kommer att få "dra" runt spåret om hon ens vill ååka... ja så min fråga kvarstår...om ni hr det, är de lediga fredag den 19:onde kring 9.30 tiden??? kanske man kan få låna???


Uppdatering tisdag.

JAg hann bara rätta klart Svenska C - debattartikeln... Somnade och sov ganska länge imorse....sedan ringde min Barnmorska och väckte mig. Hon ville kolla hur det stod till, skrev upp när jag hade tid för återbesöket etc. Ja det är ju bra att hon bryr sig :)

Pust och stonk. Det känns himla jobbigt detta med att vara hemma. Jag förstår inte mig på LATA människor som VILL vara arbetslösa och hemma...usch! Känner lite halvt hat just nu mot sådana människor. Hoppas allt ont drabbar dessa ist för mig, som hatar att va still och inget göra!

menmen, nu har jag fått klaga lite...skönt det!

magbild kommer imorgon....!


Tisdag.

Tisdag är det och snön den yr omkring utanför huset. Jag har inte vart utanför huset sedan i lördags då vi var på staden (hm, ljuger jag nu eller kommer jag ihåg rätt?) sånt är livet. mkt trist att bara vara inne. Idag har jag inga planer...kanske ska idas sticka klart den andra sockan...då har iaf någon timme fördrivits...men börjar jag nu 06.30 är jag då klar innan 10 iaf...och vad ska jag göra då?? Nej, jag ska dra på karamellen lite.. kanske gå och sluta mina ögon ytterligare några timmar...

idag ska jag även ta tag i Historia B-kursen. Ska rätta klart uppsatserna och artiklarna... jajjmän...
och kanske den sista uppgiften på Svenska C.... hm....orkar jag? Fast jag ska skriva upp min tid jag rättar, det är ju klart man gör det.... allting jag rättade i december=multum med övertid skrev jag ALDRIG upp...så någon rättvisa ska det vara!

Tycker att magen har sjunkit en aning till...men inte alls supermkt...det är bara ensjälv som m'rker det.... typ dagen före Flis föddes så sjök min mage ner helt...haha, den hade vart fixerad sedan länge, men trots att huvudet hade sjunkit ner så var magen hög...förstår ni?

Jag längtar tills bebisen kommer, det gör jag...men jag vill att det ska vara 5 veckor senare så man kan verkligen HOPPAS att den kommer NU....har 31 hela veckor imorgon... så om 5 veckor har jag 36 hela veckor...då är lilleman välkommen ut! eller 37 hela veckor... då spelar det ingen roll längre...

på exakt en vecka ska vi till las. och göra ett till UL....ska bli spännande att se hur det står till med bebisen och tappen och öppningen etc... ;)


När tror DU att min bebis  tittar ut?? gissa...;) Jag tycker ni är sämst på att kommentera, så släng nu iväg en gissning...!


Helgen...

Helgen som varit har har bara gått hur snabbt som helst. I fredags så åkte anders och felicia och köpte "fredagsmysgodis" och hyrde filmer...favoriten för Felicia blev Nicke Nyfiken (som handlade om julen)... Sedan somnade hon som vanligt strax före 19.00 så vi hade mys i soffan och såg LEt´s Dance!

Lördag: synundersökning och beställning av glasögon +köpa present till Maria...Sedan lämnade vi av Felicia hos farmor och farfar (där hon skulle sova) och vi drog till Willys och köpte mat som skulle lagas...mysigt att bara vara vi två en gång om sänder också=)

Söndag: hämta Felicia, mysa, familjen Berglund (maria, fredrik och barnen) kom över på tacomiddag. Som barnen leker...mycket roligt att se!

Ja, nu är det måndag...klockan är inte ens 10.00 och jag har redan haft besök av Therese...Lillen i magen fick jättefina kläder i present....så tack så mkt!


 ...och det bästa var att hon köpt nappar till honom också....det var ju det som jag har sagt hela tiden (då felicia vägrade att ta nappen)...att nästa barn SKA ha tutte, direkt från BB....! så det var ju fantastiskt underbart bra!!!!!

Synd bara att det blev en snabbvisit...men vi får styra upp en dejt senare...jag ska försöka ta de lugnt tills den 9:onde Mars...typ bara vara hemma...och efter det utvärdera hur "stilla" jag behöver vara...ska nämligen träffa läkaren/göra UL då... för jamenar, skulle ändå vara roligt att fara och hälsa på någon, eller bara åka bil till stan och fika på stan...sedan hem?!?! ja men vi tar det pö om pö!!


well, nu ska jag hitta på något att göra...vad gör ni idag då?

ciao!


RSS 2.0