Denna förlossning?!?

Jag har ju som en bild av hur just förlossningen ska vara och hur den ska starta... Men idag så slog det mig att det kanske inte alls blir lika bra och lika lätt och fränt som förra gången... det är ju ganska ovanligt att en förlossning startar med just vattenavgång...men det är som det jag går och tror ska hända även denna gång... sedan är jag rädd att jag inte vet att jag har värkar...för förra gången visste jag ju inte det...eller jag kände ju inga..det var ju vattnet som gjorde att vi åkte in...sedan fick jag lite ont, men efter sovdosen så var de ju borta helt...och jag hade inge ont alls förrän då vi kom in 3 timmar innan hon var född... och mellan "värkarna" så var jag ju helt som vanligt och låg och pratade och skojade och bla bla.... Barnmorskan tyckte ju att det var lite komiskt att jag var så opåverkad....menmen... sedan efter 15 minuters krystvärkar, (och då ides jag typ inte ens lägga manken till förrän i slutet???? ville av någon anledning dra ut på det?) så var hon ute... jaja, denna gång kanske jag kommer märka att jag har öppnats 8(!) cm, blev ju en chock då de sa att jag "gjort bort det värsta redan"...vafan jag visste ju bara att vattnet gått, hade ju inte haft nå ont... men denna gång kanske det inte blir så...det kanske blir superont...


vilket långt och konstigt inlägg... whatever... det var så jag tänkte iaf.... UNDRA HUR DENNA FÖRLOSSNING STARTAR och hur allting kommer att gå... tar det längre tid nu, har även detta barn en helt RUNT och fint huvud (inge ihoptryckt där inte ;)!!!!) eller denna kanske blir klämd och ser lite komisk ut??? hihi, TIME WILL TELL!

ciao!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Tänk att en omföderska också kan vara lite nervös för starten. För det funderar jag mkt på, just hur det ska börja och om man inte märker det då? Fasst alla säåger ju att man gör det, men om inte. Jaa får väll bara vänta och se helt enkelt. :)

Angående bh så ska jag kolla och köpa sen får jag se hur det funkar helt enkelt.. Måste ju tesa sig fram ;) KRAM!

2010-03-27 @ 19:47:22
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Emmeli och Mio

haha, men så där ska du ju inte säga när jag då väl har bestämt mig för att börja ;)Nä men allvarligt, jag tar det för vad det är. Step in kan jag gå till på några minuter medan jag måste åka in till stan varje gång för korpen. Dessutom gillar jag inte att halva stan är på korpen. Jag vill känna igen så lite folk som möjligt faktiskt :)

2010-03-27 @ 20:00:10
Postat av: Emma

Verkar som att du är gjord för att föda barn, så lätt förlossning som du verkar haft ;-) Hoppas att nästa blir lika lätt...

2010-03-28 @ 21:59:59
URL: http://emalee-syr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0