Måndag 15 mars

Kallt som f*n är det ute igen...19grader om vi nu inte kollade fel. Tur att det finns bra kläder, för de är alltid ute på Felicias dagis =)

....natten/kvällen igår var inge rolig för mig. Det började med att jag (som jag gör nu för tiden) blev alldeles varm. Huden är inte varm, men jag känner mig varm inombords och det känns som att jag svettas trots att jag inte gör det. Helt galet, jag vill bara typ duscha i kaaaallllt vatten...fast det ids jag inte...så jag klagar istället. Stackars sambon!....men okej, hade det slutat vid det så hade det vart bra...men det gjorde det icket...utan jag började må illa som f*n...och ja toaletten var precis inom rätt avstånd om jag säger så....språngmarsch!

Så jag gick upp och la mig... men nu idag känns allt superbra igen.... undra om jag ännu en gång ätit något dåligt? Men det är ju så konstigt, för varken Felicia eller Anders har ju mått illa/kräkts....och vi har ju ätit samma lika...Ett mysterium;)


Snart har vi 33 hela veckor. Fantastiskt! Du är efterlängtad lilla bebis. Psst! vi ska måla om din spjälsäng i helgen....(okej, anders ska göra det, och jag ska sitta bredvid...som vanligt nu för tiden! och sen måste jag fråga om pappa kan skjutsa hit vaggan så jag får bädda och fixa...känns roligare om man har allt klart tills du kommer till oss så man slipper göra sånt sen...)

Torsdag: besök hos BM.... i övrigt vet jag inte vad veckan bjuder på!Kommentarer
Postat av: hanna

kan inte fatta att ni har bebis igen om mindre än två månader!!! spännande!

2010-03-15 @ 15:14:36
Postat av: Linn och Felicia

Hanna: nej det kan inte vi heller förstå riktigt....mycket spännande=)

2010-03-15 @ 19:02:04
URL: http://linndahlback.blogg.se/
Postat av: Sandra och Lovis

Ja, jag är ju som orolig att nästa graviditet kommer att bli mkt jobbigare. Jag fick ju problem i höfterna EFTER att Lovis föddes!Hur ska ni måla spjälsängen?

2010-03-15 @ 19:31:49
URL: http://spikesandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0