Torsdag 11/3

Inatt har jag sovit oroligt. Har haft sd och magknip lite stundom... trots det så vaknade jag helt utvilad då dörren till Felicias rum smälldes upp (av henne själv) klockan 05.30 (fantastiskt att hon vaknar själv den tid som vi MÅSTE gå upp för att hinna göra oss dagisklara). Underbara barn.

Läggningen är som alltid fantastiskt med Felicia (peppar peppar). Nu för tiden så säger vi godnatt, lägger hon i sängen, pussar och kramar och sedan går vi ut ur rummet... ibland får man sitta utanför dörren (som är lite på glänt) i 4-5 minuter... men hon somnar själv mellan klockan 18-19 (aldrig senare än 19.00) och vaknar inte förrän på morgonen (mellan 05.30- 08.00). Skönt...! OCh hon sover ju i trosor och vaknar torr!

Att borsta tänderna har även det vart superlätt...men nu vill hon inte längre att vi ska borsta utan hon ska göra det själv....så då får hon ju det...hon gör som man ska, men det blir ju inte lika bra...jaja, bättre än inge iaf! Vad ska man göra för att vi ska få borsta hennes tänder, skrämseltaktik fungerar inte...typ "du får tandtroll"...

sedan har hon blivit så dålig på att äta middag på vardagarna...vägrar i princip....känns jättejobbigt! Men på dagis så äter hon alltid en massa, ibland 2 portioner, och alltid en massa mellis (klockan 10, 14 och 17?) och frukost...kan ju vara att hon äter så mkt till det sena melliset som gör att hon inte är hungrig då vi äter middag klockan 17.30...jaja, hon växer då som bara den på längden, och dras ut på bredden....hon har då ärvt pappas längd/vikt.....lååång och smal... för jag var smal med inte är jag speciellt lång 161cm...   =)
 


Gravidsvammel:  får jag tillägga att jag "hatar" att vara gravid, det är så tråkigt! (fast jag älskar ju bebisen och då den rör sig etc.) Men jag kan inte förstå människor som verkligen älskar att vara gravida och FETA som jävla hus och orörliga och inte kunna träna etc.

Det "roligaste" är (enligt mig!) ändå att tillverka, att plussa, att få första magen (som då inte alls är så stor som man tycker), att åka på UL, ha en hemlis som man sedan får berätta, att känna bebisen röra sig och sparkarna växer sig starkare, att veta att bebisen växer och mår bra och att genomgå själva förlossningen som då resulterar i att man får träffa sin älskade skatt som vuxit i magen i evigheters evighet (9månader)...

Men resten, fy blä! och BM-besöken ger mig inte ett skvatt förutom att man får en lägesrapport om hur det står till med bebisen...skulle däremot aldrig vilja att anders tog ledigt från jobbet för att följa, enl. mig ger det ingenting, han följde förra gången på inskrivningen och någon mer gång....men så jävla ONÖDIGT!Dock på UL och sånt så om han inte ville följa skulle jag tvinga han, men han vill såklart följa på det och allt annat som är av vikt=)Nixpix, tycker det är dåligt med kommentarer...sista gången jag lägger ut bilder etc. om ni inte skriver någon kommentar! (OBS! alla ni som skrivit en kommentar får ju såklart INTE ta åt er, utan ni är duktiga, MVG till er)Kommentarer
Postat av: Jonna

Oj du verkar ju ha en ängel till tjej.. :) Om hon sover så bra och lätt. Men har lillebror börjat att böka om där inne igen? Haha, låter som om du är sugen på att få ut din lille snart ;) Ha dt, KRAM!

2010-03-11 @ 07:14:43
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Jonna

Jaadu jag villju inte ställa in mig på tidigare eg men nog vore det ju härligt och skoj! :) Vi får se hur det går helt enkelt.. SKa till BM på nån timme, får se om knoddas iaf fixerat sig eller nått ;) Ojdu det gick ju fort för dig, så mysigt! :D KRAM

2010-03-11 @ 07:29:17
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Jonna

Svar på tidigare kommentar :P Bara vita med struktur. En vägg blir otapetserad till knoddas tittat ut för att få lite färg ;)

2010-03-11 @ 07:41:31
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Jennie och Norah

Hennes bula var borta idag och inget blåöga.Bara ett rejält blåmärke på pannan.FATTA så fort dom återhämtar sig dom små liven! :)

Norah är också så att när hon gör illa sig så gråter hon som snabbast och sen ska hon t.ex. upp på stolen direkt som hon kan ha ramlat ner ifrån.Våghalsig eller modigt!?Haha!

Kraam

2010-03-11 @ 07:56:09
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Sofie

Joo det känns jätte spännande :) Hoppas jag får lite jobb så vi kan spara en massa dagar!va fin mage du har! Nu är det inte alls länge kvar! Hur mår du? Börjar det bli nå jobbigt? :)

2010-03-11 @ 09:15:59
URL: http://sofiea85.blogg.se/
Postat av: Cissi

Åh, vad skönt att hon sover så bra :) Klockers!!2010-03-11 @ 10:48:17
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Jonna

Mmm skönt såvida allt är bra :) Ja man är ju inte bara lite nyfiken och sugen nu! Ja det kändes som att dte kan vara skoj att ha lite färg där inne och då är det kul att få den lite beroende på kön.

Kan nog tycka att du kan hålla han inne nån vecks till, för säkerhetsskull :) Okej, förstår att man ska njuta då sömnen fungerar. KRAM

2010-03-11 @ 12:30:02
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0