protein +1 ?

...inget besök av Hanna I...hon är sjuk...så vad ska jag nu hitta på idag...har ju iofs tusen saker jag måste göra...men det är så trist att göra dessa....vill ju ba ha roligt hahaha;)....ringde till Tess och ska haka på henne och Theo ist...blir skoj!btw, mitt urinprov som BM fick imorse visade på +1 i protein(???) och då ringde hon upp, ska ta ett nytt på torsdag, så de nu inte är havandeskapsförgiftning på G...vilket jag inte blir förvånad om det är...

hon frågade om jag hade ont i huvudet...och just då hade jag ju inte det...men nu har jag det...menmen...skit samma...får ta upp det på torsdag iaf, det blir perres!

Denna vecka är ju veckan som jag längtat efter så länge... 35 hela veckor...nu känns det så bra sååååå....kommer dock vara sjukskriven till vecka 37+0, men sen så får bebben gärna komma! åjåj, måste dock skicka in papprena till FK...ang. fp... har bara skickat in från ett av mina jobb! men det går snabbt, hoppas jag...hoppas jag får papprena idag!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jaadu hoppas inte du har havandeskaps.. Du kommer säkert få en liten en som mår så fint. Är bitter idag så du får garanterat före mig din fuskis :P

Sen när är FK snabb, det är då något som jag har missat?! Men hoppas går ju alltid. Hare fint! Kram..

2010-03-29 @ 14:24:54
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Jonna

Okej ja men då hoppas vi att de håller sig normalt då:) Hehe jaa felicia kom ju lite tidigare så det gör säkert denna lilla kille ockås :) Mmm fick veta idag att en tjej som har(hade) samma bf som mig är på bb med sin lilla tjej. Då kändes mitt såå längt bort :S Men det är bara att så vackert vänta ;)

Hehe glass är ju super gott, fyllde frysen med flera olika sorter igår då vi var på coop! Mmm ;) Kramar!

2010-03-29 @ 15:58:46
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Emma

Oj då, låter ju inge vidare med havandeskapsförgiftning. Hoppas du klarar dig från det.

Ps. Magbild finns nu :-)

2010-03-29 @ 19:01:18
URL: http://emalee-syr.blogspot.com
Postat av: Emmeli

Vad härligt att ha gått 35fulla veckor!:)

2010-03-30 @ 07:30:31
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Vad härligt att det ändå är "tryggt" om bäbisen behagar att komma!Men som du säger,bättre att den stannar en stund till i magen så att ni får fara hem direkt.Tror inte det är så kul att ligga i Sunderbyn..Jag är lite smått rädd för dessa järntabletter eftersom jag absolut inte vill bli mer förstoppad än vad jag redan är.Då kanske man bara får bajsa 1gång varrannan vecka!:)Så om jag istället äter mycket blodpuddig så kanske jag slipper äta tabletterna.:)

Men 108 är ju jättelågt ju!Så länge jag inte anstränger ovs. så är det lungt.Men direkt jag ska göra något kommer dessa sammandragningar.Inte alls kul.Jag som älskar att vara ute och gå,men det går absolut inte.:(Och jag är inte van att inte göra någonting.Alltid är det ju nått,men nu så får man typ bara vara.

Men jag försöker tänka posetivt!Om jag nu måste vara stilla 10veckor av mitt liv.Det är ju bara 10veckor.Men du har inga känningar på att lillebror vill komma snart?:)

2010-03-30 @ 08:23:48
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0