VIKT 1971g och längdskidor

Har vart på UL nu... läkaren (Åke?) hade med sig en student, så han gjorde en mycket utförlig undersökning av bebisen...helt underbart att få se han igen. Han gjorde som på rutinUL fast ännu mer seriöst tyckte jag=)

Sedan så böt han över till 3D och vi fick en bild av bebisens ansikte...sötprutt!

Vikt: 1971g

fantastiskt att den snart väger 2kg! Sedan berättade han att det inte är någon som helst katastrof om bebisen kommer redan NU, utan det enda som är lite trist, är att man måste vara kvar på sjukhuset i några veckor istf. att åka hem efter 2 dagar...men jag tror att han kommer stanna inne till åtminstore 35 hela veckor, dvs. 3 veckor kvar!!!!!

Min tapp var då 2,2cm lång, så det hade inte hänt något mer sedan jag åkte hem från Sunderbyn....så vilan har fungerat...skönt att veta. Sedan behöver jag inte komma tillbaka för någon ytterligare kontroll om jag nu inte börjar blöda! Det är enda orsaken...mycket skönt!!!! Åh vad lättad jag är, och glad!


.................

Idag har vi även köpt längdskidor...hon kan ha de typ 2år till. Vi provade att åka i spåret idag och det gick bra...hon "gick" med skidorna på fötterna...dock inte lyfte fötterna utan släpade dem i spåret som man ska då man åker...och detta gjorde hon utan att vi höll i henne....sedan ramlade hon, anders ställde upp henne, hon "åkte själv", ramlade, "åkte" etc... hon tyckte det var så kul, jag tyckte det var kallt men hon var gullig...för att få in henne i huset sen så ska vi tydligen åka imorgon också...*suck*..hehe!

.........................

Bilder på magen och på bebisen ska jag lägga in imorgon...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0