lördag

lördag.

har haft pass på korpen idag. Det första passet på en evighet...ååjåj vad jag hade bättre kondis och fysik innan Oliver kom...hehe, menmen ja får väl försöka att träna lite mer. Jag orkade ju ändå prata i micken och köra passet så sämst kondis har jag ju inte...

Jag och Therese var Piff och Puff...hade afroperuker och jag hade rosa leggins och en svart korpentröja i XL som jag klippte bort halslinningen å ärmarna och knöt lite å så...he vart bra...


Har ätit min GI-mat nu hela veckan (jag fuskade i torsdags på mammaträffen hos Jonna, då är jag lite pasta och efterrätten, lite grädde och mkt chokladsås å bär (skippade glassen) Det är ju sjukt god mat trots att man inte får äta kolhydrater...man får dock tänkt till så man inte bara snabbt gör nå pasta eller så=)


Imorgon ska barnen fotograferas. Ska bli mkt roligt (om nu de är samarbetsvilliga)...håll tummarna!
min 10kg klump till son <3

Jag tror inte jag skrev upp hans siffror från BVC då vi var på 6månaders kontrollen.

Han vägde då 10275g och var 74,5-75cm lång, huvudomfånget kommer jag inte ihåg nu på rak arm=)

Vi har iaf köpt en ny bilbarnstol till honom, och som han älskar att sitta i den och se ut genom rutan då vi åker bil. Det är sällan han somnar nu för tiden, hehe=)

________________________

Vi har ju lite problem med vårt hus. Vi har mögel i hela taket (alltså på massonitskivorna under plåten) så vi har rivit hela övervåningen för att kunna få bukt med detta problem. Känns helt sjuuukt hemskt då det är ett DOLT FEL men de störda säljarna vägrar att betala det. Iaf så får vi se om vi ska skicka in en stämningsansökning till tingsrätten nu. Ska höra med "vår" jurist imorgon och sedan ska jag ringa lite andra samtal för att få fram lite dokument som jag tror kan bevisa lite saker...Det är bättre att själv ha alla fakta innan man kontaktar juristen för det kost ju pengar. huvva! vilka idioter....köp då för gudsskull aldrig hus av de tre killarna, slarvigt gjort allt de gjorde om.... har även kommit på en sak jag ska göra, lite jävligt men mkt roligt...mohaha

_______________________

Ska skriva ut mina recept imorgon, men boken är inne där Oliver sover så jag orkar inte gå in där för då vaknar han säkert...=)
Oliver 6 månader idag!

Idag den 8:onde november blev min älskade lilla kille sex hela månader! Tiden bara rusar fram och vi har så mysigt här hemma.

*sitta är roligt.
* tycker om att ligga på mage och leka.
*Försöker komma framåt då han ligger på magen...han kommer framåt men det tar ett tag och då han trycker upp röven och sedan trycker ifrån med fötterna/bena så kan ibland det bli så att näsan får sig en smäll i golvet...åsså kommer det tårar då.,..sötnöt!
*är ALLTID glad, ler konstant och älskar att busa...det riktigt spelar i ögonen på honom.
*Han är lugn och tillfreds med livet. Dock så har han en stark vilja. Tur att vi brukar vilja samma saker.
* Har fått TVÅ små tänder....sötungen min!


En dag med Oliver:
stiger upp ca 07.30
8.10 Frukost: Gröt 1 portion
SOVA 8.30-10.30
11.30-12.00 Lunch: 1 stor burk mat + 1 burk efterrätt
SOVA ca 12.00-13.00
14.00 mellis: en vällingflaska eller en banan eller något liknande efter vilan
SOVA 15.00-15.45
16.00 Middag: 1 stor burk mat + 1 burk efterrätt
18.00 Kvällsmat: 1 portion gröt eller 1 flaska välling
SOVA natten 18.15
vaknar ca 23.30 (1flaska välling)
vaknar igen ca 02.30 eller 03.30 (1 flaska välling)

dock då han fick tänder vaknade han 24.00, 02.00, 04.00, 06.00 ;)
RSS 2.0