söndag.


idag har jag
*städat inne - bombnedslag säger jag.
*planterat höst/vinterblommorna i krukorna - mkt fint blev det
*hjälpt anders städa ut garaget...
*lekt med barnen - sötungar!
*Tränat på min crosstrainer - I love it!


till veckan ska jag:
*träna till högskoleprovet som är på lördag.
*mysa med barnen
*träna
*hänga med de övriga mammalediga brudarna
*dieta. japp, jag och anders ska köra pulver i några veckor...vore som skönt att iaf väga på det normala 10-talet som man brukar...hehe...


Lite trist
....Oliver har nu börjat vakna klockan 9 och vill vara vaken typ ett tag innan han somnar för natten...det är typ 3:e eller 4:e dagen nu...inte så kul, fast hellre vara vaken då vi är uppe än mitt i natten...

Nej nu ska jag och anders se film...vi har ju äntligen fått vår dreambox att fungera så nu har vi ju en massa roliga kanaler med bra filmer=)

kram på er. typ Jonna och Cecilia (som verkar vara de enda som läser hehe) 


Lördag.

Anders har bytt till vinterdäck  och sedan har vi varit hos karro och johan...barnen lekte en massa och vi fick gofika! Felicia och My åkte även bob nerför deras slänt, Flisan satt fram och My bak...men min lillgumma hon släppte händerna hela tiden och en av gångerna resulterade det i skrapsår på kinden...lillstackarn... men KUL hade hon iaf! Hon ville tillbaka och leka med My ännu mer... efter besöket så drog vi till kioskpiraten å handlade godis, å sedan hem. Oliver somnade som vanligt 17.45 och då såg vi på film jag å flisan...(på helgen fdår hon va uppe lite längre...annars somnar hon också kring 18-tiden)

då barnen somnat satte jag å anders på en film...å¨jag körde 23,5km på crosstrainern...var segt idag så de tog 60minuter....men bättre att köra lugnt än inge alls,...

sen for jag å handlade på willys...sådär 20minuter innan stängning var det gode dött i affären...mkt skönt att handla då.

nej, nu vankas sängen...sitter å ser UFC på tv...känns som att jag då likagärna kan sova...för imorgon blir det städa å utelek...ska ta fram skidorna till felicia...

och ja, bilder finns, fast i kameran,. jag återkommer en annan dag med dem.

gonatt!5månader.

igår, den 8:onde oktober blev min älskade son fem hela månader. Jösses vad det går snabbt. Jag är så glad för att du valde just oss att komma till mitt barn! Månadsbilden kommer imorgon (alltså nu är klockan typ 00.07, så det blir efter jag sovit...för nu jäklar lockar sängen)


Puss Oliver, Felicia och Anders...mina ljus. Underbara. Fantastiska. *Kärlek*

BVC-siffror!

Tänkte bara skriva upp mina barns siffror här så att jag har kvar det...

                        Datum        Vikt                    Längd           Huvud

Felicia och (Oliver) FV         2935 (3870)        49 (52)         34 (36,5)

                         1mån         4290 (4655)        55 (57)          36,1 (38)

                         2mån         5695 (6390)        57 (62)       38,2 (40,3)

                         3mån         6695 (7600)        62 (66)       39,5 (41,6)

                         5mån         8220 (9335)        68 (72)         41,8 (44)


Ska bli spännande att se fortsättningen på era kurvor...mina älskade barn. tihi!


Måndag 4/10
Måste bara berätta om min kväll igår, jag var ju ensam hemma, då anders jobbade och sov på hotell (LYX!) så då kom jag på den geniala idén att bjuda hit någon tjejkompis å surra lite....sagt och gjort så kom Karro över, det var så himla kul att bara sitta och prata och ha de mysigt...åsså ät vi kex och ost (vilket inte heller är så trist)...=) Tack vännen för igår!

Tisdag 5/10
Dagen började med handling på coop tätt följt av ett BVC-besök (5månaderskollen för lillOlle). Sedan bar det snabbt av hem igen för att laga mat, men redan då hade Oliver fått ont i benet av sprutorna. Stackars liten  grät krokodiltårar och var inte sig själv....han tog sin en liten PN så jag iaf hann börja med maten innan gästerna kom... sedan så kom alla och det var mkt trevligt. Synd bara att jag alltid har kameran oladdad eller nå annat skit, ska skärpa mig! tur att jonna alltid har kameran och tar kort=)


Imorgon blir det plugg (!) och kanske någon form av motion, vet inte vart min motivation har försvunnit?!?


Fredag.

Idag har vi hunnit en massa. Har vart på staden och gjort en massa ärenden. Sedan då jag hämtat felicia på dagis kring 12.30, så for vi hem och hade kramkalas i soffan. Sedan städade vi snabbt och efter det fick vi besök av Lena, Robin och Sam...Barnen lekte och vi surrade...maten jag lagade vart god, alla åt då så:)

Nu sitter jag i soffan ooch ser IDOL, Ollis sover (somnade 18.00 som vanligt) och Felicia fick vara uppe lite längre, och ligger nu i soffan bredvid mig och sover...jag som är lite mörkrädd ville gärna att hon va uppe lite längre då Anders åkte bort på ferre... Han skulle inte bli så sen så det är ju tur=)

Imorgon är det tjejfest. Åååh vad kul å festa med brudarna. =)

Nu är snart IDOL slut då ska ja sova.

krampuss!


RSS 2.0