Lördag.

Anders har bytt till vinterdäck  och sedan har vi varit hos karro och johan...barnen lekte en massa och vi fick gofika! Felicia och My åkte även bob nerför deras slänt, Flisan satt fram och My bak...men min lillgumma hon släppte händerna hela tiden och en av gångerna resulterade det i skrapsår på kinden...lillstackarn... men KUL hade hon iaf! Hon ville tillbaka och leka med My ännu mer... efter besöket så drog vi till kioskpiraten å handlade godis, å sedan hem. Oliver somnade som vanligt 17.45 och då såg vi på film jag å flisan...(på helgen fdår hon va uppe lite längre...annars somnar hon också kring 18-tiden)

då barnen somnat satte jag å anders på en film...å¨jag körde 23,5km på crosstrainern...var segt idag så de tog 60minuter....men bättre att köra lugnt än inge alls,...

sen for jag å handlade på willys...sådär 20minuter innan stängning var det gode dött i affären...mkt skönt att handla då.

nej, nu vankas sängen...sitter å ser UFC på tv...känns som att jag då likagärna kan sova...för imorgon blir det städa å utelek...ska ta fram skidorna till felicia...

och ja, bilder finns, fast i kameran,. jag återkommer en annan dag med dem.

gonatt!Kommentarer
Postat av: Cissi

Du är duktig du!! =)

2010-10-17 @ 10:55:18
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Jonna

Härligt med en crosstrainer, jag vill också träna och bli smal och få lite kondis :P SKojigt ni verkar ha haft, väntar på bilderna!! Kram :)

2010-10-17 @ 12:23:48
URL: http://jonnahjalte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0