(27 September) 4,5mån - rullat rygg-mage

Oliver har inte visat speciellt mycket intresse av att rulla. Han provade en gång för några veckor sedan och rullade då från rygg till mage och han har även gjort det andra hållet en gång, Han fastnade dock med armen under honom....

Efter det så har han slutat att ens försöka, han la ner det och började med sina händer och förflytta saker och äta på fötterna etc. pratar ofta och väldigt högt gör han okså..."Skrikfasen"...fast det är glädjeskrik. Härmar Felicia som bara den. Skrattar åt henne och med henne. Sötbarn. Det är lite coolt då man ligger och kikar på dem då de leker, hur de interagerar med varandra. Det är som att de har en helt annan värld, som bara de två finns i... mycket spännande. De tycker samma saker är roliga och "leker" på sitt sätt...eller felicia leker och Oliver gör det med ögonen, rösten, och händerna...det är faschinerande att se. SYSKONKÄRLEK, absolut!

igår frågade jag Felicia vem hennes bästa kompis på dagis var....då svarade hon att det var Oliver...då frågade jag "vilken Oliver".... svaret lät då, "men MIN Oliver, som drar mig i håret"... "jaha, vem är det då" löd min följdfråga ..."ja men min lillebror" . Underbara älskade barn!


...åjdå, jag har kommit bort från min huvudtanke med inlägget. Igår (27 september 2010) på morgonen hade vi morgonmys i sängen innan storasyster skulle på dagge. Då började han rulla mit mig....tänkte att det var för att det lutade som han rullade...hehe...Sedan så la jag ner honom på mattan för att göra Felicia klar med kläder och packa väskan...och han fortsatte att träna och rulla...han lyckades inte men han försökte om och om igen. Efter vi kom hem så sov han som vanligt och då han vaknade så tänkte jag att jag lägger honom på mattan så får jag se om han kommer träna mer....jajjamän, han tar tag i sina fötter och sedan rullade han och till slut så kom han runt...och EN gång rullade han tillbaka själv, men annars började han skrika och jag la honom på rygg och han rullade över direkt till mage igen... armen fastnade ibland under honom men ibland klarade han det utan att armen var ivägen (det var dock slumpen tror jag)!!! yepp, så är det...om drygt 2 veckor blir Oliver 5 månader....gullungen min blir stor...och vi ska byta ut babyskyddet mot en vanlig bilbarnstol. spännande...! :)


Kommentarer
Postat av: T, T & E

Gullis,det är september nu =)

Puss

2010-09-28 @ 21:50:39
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Linn, Ollis och Flis

åjdå...menade såklart september...hehe!

2010-09-29 @ 08:12:58
URL: http://linndahlback.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, inte lätt att veta för nån som inte bor här :-)

Middagspaus är nåt som dom har här i Kåge. För barnfamiljer där man kan äta på måndagar och sen får barnen leka och sjunga. Kostar 30kr för vuxna och 10kr för barn, så det är riktigt billigt dessutom. Mycket trevligt att träffa andra barnfamiljer också :-)

2010-09-29 @ 14:09:02
URL: http://emalee-syr.blogspot.com
Postat av: jonna

Men så duktig kille. Jaa han är nu stor kille, 5 månader vad det går fort :) Haha.. Jamenvisst vetdu, en till bligg hade jag ju :P Men den handlar bara om mig! :D Puss vännen.

2010-09-29 @ 19:22:12
URL: http://jonnahjalte.blogspot.com
Postat av: Jonna

Ja men mkt, så synd att baar ha med felicia ju :P hiihi..Och tom lagt till din nuvarande blogg, naajs! Ja hon var såå fin så.. Fynd på rean :D Jajemän hon försöker plöjja sig fram ;) Puss och kram!

2010-09-30 @ 19:56:21
URL: http://jonnahjalte.blogspot.com
Postat av: T, T & E

Men ni har så fint och fräscht! Tycker inte ni behöver fixa mycket.

Här är det alldelens för mycket 90-tal och sånt. huvva =)Jag gillar den gröna lampan. Man får väl byta lampa om man skulle byta gardiner ;) Varför är man inte miljonär?

2010-09-30 @ 22:17:08
URL: http://mtt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0