alla <3ans dag

fantastiska måndag....superkallt ute, 28grader, dock vindstilla så det kändes mindre kallt än vad man tänkt sig då vi gick ut (gick till dagge med Felicia).

Idag har vi grupparbetat...imorgon är det redovisning. Spännande!
Oliver ska vara hos Åsa och Felicia på dagge... åh vad jag längtar tills denna vecka är över så mina barn kan få vara hemma med mig och mysa....vill inte va ifrån någon av dem, men felicia älskar dagge och Oliver är det ju lite svårt att ta med till skolan (iaf då det är redovisning/tenta). Jag önskar att vi hade kört på adobe connect (över internet) så hade barnen kunnat vara hemma istället för på dagge....åsså hade vi sluppite köra bil till universitetet...Fy vad jag längtar efter sommaren...Mammaledighet för hela slanten;)

nix, denna alla hjärtans dag har jag och anders lyxat med mat från chiliköket....sjukt gott, blev över 500kronor för maten....vi struntade i presenter....tycker inte det är så nödvändigt direkt, bättre att ge då man fyller år eller jul ;)

Felicia hade då gjort ett hjärta till mig idag på dagis. Hon hade klippt ut det själv och sedan limmat dit en massa glitterpapper och en massa glitter etc. Mycket fint. Nu pryder det kylen. Älskade barn!

Felicia och Oliver. Jag älskar er mest av allt på denna jord. NU och FÖR ALLTID! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0