Lördag.

Kommer starta dagen med ytterligare ett Zumba-pass 11.00-12.00 (trycket bland deltagarna är så stort, har vart fullt fuullt på de två första passen...så jag hoppas på bra uppslutning även en lördag).

Sen har jag lovat Felicia att åka på biblioteket...det ska vi...vi ska även på stan...får se om vi ids¨åka skrillor (hinner!)

Ikväll äre party!!! wihooo, den "årliga" tjejfesten...eller vi brukar väl ha iaf 2-3ggr/år...så kul, med brudarna! *jippi* Jag har köpt en vinflaska och 4(!) cider....haha, får se om jag dricker allt... =)

På tisdag börjar jag och Susanne med vår bantning inför sommaren (nog för att jag fortfarande äter bra och inte kolhydrater...har dock fuskat även i helgen...åt 4(!) små plockgodisar igår och 2(!)plockgodisar idag...och ikväll ska jag dricka socker på flaska, så jamenar int är ja så nyttig...men sen efter ikväll då jäklar ska minst 5kg bort på 4 veckor! å sen samma takt på 4 veckor till...å sen 2kg kvar;) hihi...spännande!

Kommentarer
Postat av: Karoline

Du får nog komma och hjälpa mig med viktminskningen också. Har som kört fast och blir inte av med mina 4kg som jag försöker få bort. Okej jag har väl inte varit spå nyttig men nyttigare än förr i alla fall:D Ses nån dag och ha så roligt i kväll nu. Partaya för mig

2011-02-26 @ 15:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0