Zumba, ny kurs - anatomi och fysiologi

...Nya kursen verkar väldigt intressant. Tror att jag skulle kunna läsa och läsa och läsa sånt här hur mkt som helst....för det är verkligen roligt...speciellt då man förstår (det känns iaf som att jag förstår). Men så är det ju det här med tiden. Trots att vi bara börjat för 2 dagar sen så känner jag mig redan efter...well, det är ju en känsla som också alltid finns där...så länge man pluggar...haha;)

på lördag är det fest. Ska bli grymt roligt med tjejferre med brudarna!! (om än jag egentligen inte har tid att festa eller vara bakis)...


.......................

Igår hade jag första Zumbapasset på korpen. Det var fullt fullt, ungefär 15-20 stycken som fick vända i dörren (enligt repan)... På fredag kör jag igen...som svetten rann, galet jobbigt, underbart roligt, fantastiska deltagare!

känns skönt att vara igång igen...har pass 1 pass måndag, 1pass fredag och 2 pass på söndag...

................................


Kommentarer
Postat av: Cissi

MEN SHIT!! Var det så många som fick vända...gissar att jag inte får plats på ett tag då :PKul att du gör det!Du, jag tänkte höra med dig: Det är inte säkert än om vi hinner detta, men om det skulle behövas, så håller jag i en möhippa som är nästa lördag, den 5 mars, och undrar om du skulle ha tid att köra Zumba med oss?? Som sagt inget är säkert och jag tror du tjänar 300 kronor för det passet...Vad tror du om det?Vi har nämligen en annan grej på g men om vädret inte tillåter det har jag inget annat och då tänkte jag ju på detta pass =)Säg precis om du inte vill eller har tid, jag fattar! =) Jag är ju inte ute i tid direkt! =)Förresten svara på min facebook, min svägerska läser min blogg, skriv på min mail annars: cecilia.ohman@hotmail.comKraaaaaaam!

2011-02-22 @ 19:40:30
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: jonna

Så roligt. :)

2011-02-23 @ 07:29:28
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0