BVC

Idag har felicia äntligen ingen feber, men hon hostar nästan så hon kräks....vi ska åka till BVC idag och jag hoppas vi får lite bättre hostmedicin!

Det var en väldigt konstig sjukdomsperiod. Först så fick hon feber i söndagskväll, krin 39 låg den då, sedan låg den på 38,5 måndag och tisdag på knappa 38 (typ 38,1 och någon gång på 37,8) på onsdag hade hon skyhög feber igen, den låg på 40grader (och mer) trots alvedon(!) och på torsdag (igår) låg den på 38,1 och idag har hon vanlig temp - men är fortfarande hängig och hostig....Det verkar vara en mycket mystisk influensa...

Kan instämma som många andra säger att Februari borde byta namn till VABruari...många barn som är sjuka just nu...
_____________________________________________________________________________________________________

I helgen ska vi mysa på, (om nu det lilla hjärtat håller sig frisk) och förhoppningsvis grilla korv ute och åka pulka i backen...OCH äntligen ska Felicias eluttag sättas i rummet så det blir klart någon gång;)

nejnej, nu ska jag ringa till löneavdelningen och höra hur jag ska göra, har inte fyllt i att jag ska på utbildning måndag-fredag och sedan har vi ju sportlov vecka 10, så det blir lite långt att vänta till vecka 11 att fylla i min frånvaro (trots att jag får vanlig lön då jag är borta!)...japp japp. Vi hörs Ciao!

bad...


Barnen...

mina hjärtan!

Oliver är så busig...(ska bli roligt då snön är borta igen och då det är ljusare ute)

hon ville visa att hon har "prinsesshår"...haha sötungen min!

Sommaren - längtar efter dig solen!jag och Maria! Som jag längtar till sommaren kära vän!!!

Möhippa sommaren 2011, ska ingen gifta sig i sommar så man får gå på bröllop?? ;)


men så fruktansvärt hemskt!

denna/dessa galningar (pedofiler?) som åker runt och försöker locka in barn i bilar i Piteå gör att ja g helst vill låsa in mig med mina barn hemma typ tills dom är 30år! Så sjuka människor det finns. Tydligen hade de försökt igen idag på furulund och då var det två stycken i bilen och då barnet sprungit hem hade de två sedan knackat på dörren hos den ungen....men dra på trissor så hemskt. Tänk er, nog tror man väl att barn som går i åk 6 (typ 12 år) borde kunna gå hem från skolan själva utan att man ska vara rädd att det händer något? Varför har man inte gripit någon, det borde ju satsas resurser på att hitta idioten/idioterna som åker runt, för nog är det bara en tidsfråga innan de lyckas få med sig något stackars barn. HEMSKA tanke! Så jävla sjukt! Har ni läst boken Odjuret? Jag har tyvärr läst den och får nu bara hemska bilder framför mig och önskar att alla pedofiler i värden DOG på fläcken just nu!!!!! Hur känner ni inför detta med främlingar som smyger runt, är det bara jag som är så jävla rädd och "harig" av mig? *kram på er*

fredag 10/2-2012

Fredagen passerade snabbt, jag slutar ju tidigt fredagar så det är skönt. Slutar 13.30 och är då hemma strax efter 14.00....nice! Anders var hemma och vabbade idag också, lillolle har ju haft feber så...men nu är han väl frisk *peppar peppar*. Helgen består av en massa mys. Imorgon sover barnen borta och vi ska på galej(?) och på söndag är det kalas för Philip som fyller 4 år, det kommer ske på familjenshus så det blir ju kalasbra! =) Well, nu är det dags för att vara social med gubben min. Tjing!

Tisdag 7/2-2012

Idag har åk 9 haft NA-prov i svenska. JAg satt och vaktade en del av eleverna som blivit placerade i datasalen. från 8.10-11.10 satt vissa...det är bra jobbat tycker jag, att orka sitta och skriva så länge då man är så liten och omotiverad (som de i min grupp då är). Well, sedan så var dagen ganska vanlig, lektioner, prat om elever som vi måste skriva ÅP på, skulle just börja författa lite ÅP så började då vår lagkonferens....Efter gott fika och en genomgång av skolinspektionsbeslutet och även denna dag var till ändå....eller jobbet var iaf slut, så jag och Joel (min pendlingskompis) rattade kärran hem til Piteå! väl hemma hade anders fixat mat, barnen hade ätit och jag snabbåt (var hemma ca 17.30). Jag har "långa" dagar måndagar och tisdagar då vi har diverse konferenser slutar i Älvsbyn 16.40 de två dagarna, det brukar ta 35-40 minuter att köra hem, men det har vart så dålig sikt så det går mycket sakta hem...! Som jag längtar till asaflten kommer fram och snön försvinner och då det är ljust på morgonen samt på kvällen. Min underbara vän Maria kom förbi senare vid sjusnåret med en stor klädpåse till mig. Hon hade rensat sin garderob och skänkte dessa kläder till lilla jag....tackar och bockar så himla myckt, alltid roligt med nya kläder (speciellt då hon har så fina kläder!!) Efter ett tag gick vi ut på en prommis. Det var sjukt skönt väder ute, inte alls kallt!!! Jag älskar att prommenera då man har någon att gå med... nejnej, nu ska jag gå och sova....vi hörs imorgon.... kraam!

Lördag 4/2-2012

Idag har vi hållit oss inne hela dagen, eller i princip. Jag och anders var ute i omgångar i förrådet och i garaget för att leta några fästen till elementen (som vi skulle sälja) men vi hitta inga....undra vart jag har satt den påsen??? Sedan har vi lekt och sett film. PÅ eftermiddagen städade jag och fixade lite i vårt sovrum. Det kommer bli så himla skönt då alla har varsina egna rum!!! Barnen på ovanplan och vi på nedreplan =) ______________________________________________________________________________________________ Melodifestivalen, deltävling 1. Det var en rolig underhållning. Jag¨älskar melodifestivalen, bra lördagsnöje=) nix pix, imorgon är det kalas. NU ska jag och anders se film. Btw, Mission impossible 4 var himla bra!! HAde en s¨å sjukt rolig kväll igår med Karro och Frida. Tack för det brudar! ciao

fredag 2/2-2012

Idag har jag och barnen bara vart hemma (som vanligt nu för tiden då alltid någon är sjuk känns det som). Oliver är förtfarande lös i magen. stackarn! Det är ca 30grader ute jädrans vad kallt det är. Förstå gången för denna vinter som det är över 25grader. Det är väl ovanligt? well, jag har städat hela dagen känns det som, diskat, dammsugit, tvättat, vikt tvätt, plockat och gjort fredagsfint! Barnen har sett film och sedan lekt en massa och så har vi myyyyst under täckena i soffan lite stundom. Oliver har inte sovit något idag så han lär slockna gott ikväll. PÅ tal om ikväll, ja då ska jag, frida och karro gå ut och äta mat och sedan gå på bio. HUR KUL SOM HELST! Det kommer bli skönt att vara ute bland folk då jag har vart isolerad med VAB och då jag själv vart magsjuk i en vecka!!!!!!!!! Har inte träffat någon förutom min kära sambo och barnen, har ju abstinens efter att komma ut från huset! nej, nu ska jag göra klart middagen för de andra i familjen som inte får följa på restaurang;) Det blir tacos, som vi oftast brukar äta på fredagar. kram

2012

Undra om jag ska ge det ett försök att återuppta bloggandet! Det är ju ganska roligt att ha som dagbok senare i livet, att kunna titta tillbaka på livet. Ja vi gör ett försök. Som heltidsarbetande, heltidsstudetande tvåbarnsmor har man inte mkt tid;) Älskar mitt liv, ska dock bli skönt att "bara" jobba..

RSS 2.0