BVC

Idag har felicia äntligen ingen feber, men hon hostar nästan så hon kräks....vi ska åka till BVC idag och jag hoppas vi får lite bättre hostmedicin!

Det var en väldigt konstig sjukdomsperiod. Först så fick hon feber i söndagskväll, krin 39 låg den då, sedan låg den på 38,5 måndag och tisdag på knappa 38 (typ 38,1 och någon gång på 37,8) på onsdag hade hon skyhög feber igen, den låg på 40grader (och mer) trots alvedon(!) och på torsdag (igår) låg den på 38,1 och idag har hon vanlig temp - men är fortfarande hängig och hostig....Det verkar vara en mycket mystisk influensa...

Kan instämma som många andra säger att Februari borde byta namn till VABruari...många barn som är sjuka just nu...
_____________________________________________________________________________________________________

I helgen ska vi mysa på, (om nu det lilla hjärtat håller sig frisk) och förhoppningsvis grilla korv ute och åka pulka i backen...OCH äntligen ska Felicias eluttag sättas i rummet så det blir klart någon gång;)

nejnej, nu ska jag ringa till löneavdelningen och höra hur jag ska göra, har inte fyllt i att jag ska på utbildning måndag-fredag och sedan har vi ju sportlov vecka 10, så det blir lite långt att vänta till vecka 11 att fylla i min frånvaro (trots att jag får vanlig lön då jag är borta!)...japp japp. Vi hörs Ciao!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag tror att vi måste ta reda på kön..Men egentligen vill jag inte..Men kommer ändå att fråga =)) Ohh så spännande, jag döör. Jag är så nervös redan nu..Kommer nog inte att sova spec. hårt inatt =)Norah surrar om Felicia varje dag. Jag tycker det är jättehäftigt eftersom dom knappt ses. Men hon kommer ihåg allt hon fick göra hos er =)Kraam!

2012-02-28 @ 09:19:21
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: T,T & E

Hur gick det på BVC? :)

Hoppas att hon har kryat på sig och att ni slipper alla sjukdomar nu!

2012-02-28 @ 22:35:18
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jo, jag hade tänkt ringa och rådfråga BM nu när hon har telefontid, bara för att =)Åkte du in för pyttelite brunt eller hade du smärtor eller annat? För att få lite brunt i trollan kan ju betyda precis vadsomhelst. Behöver absolut inte ens vara något, men kan även vara precis som du har varit med om. Jag tror bara att min kropp blev för påfrestad av alla lyft och böjningar igår. Kraam!

2012-03-21 @ 09:18:09
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Precis!

Nu tror jag inte heller att folk springer kors och tvärs hemma hos oss oanmälda, men bättre att tala klarspråk än att man ska mimssuppfattas =)

2012-04-10 @ 10:28:27
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Nej, det undrar jag också..Redan för 4 månader sedan skulle personerna i fråga "aldrig mer läsa min jävla blogg" för där stod det minsann inget vettigt. Än idag får jag höra, av Ante nu sist, att dom hittat en kommentar som jag kommenterat i en annan blogg som dom direkt kopplade ihop med dem själva och att jag aldrig gav upp! Gaah, jag blir galen! Det var liksom en vanlig kommentar utan ngt påhopp, men vissa letar visst allt och tar åt dig av allt, tyvärr...

2012-04-30 @ 09:21:32
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0