Träning.

I sommar är mitt mål att komma i form igen. Träningen kommer att bestå av både konditionsträning i form av löpning och styrketräning. JAg ska försöka träna varje dag och sedan även hålla koll på vad jag äter. Detta med träning går gode bra, för ajg älskar verkligen att träna...men det här med att inte äta godis och dyl. det går såååå jädra dåligt...har NOLL karaktär alltså.


Lördag 7 Juli 2012. Morgonträning, 25minuter på löpbandet, sedan gjorde jag axlar, biceps, triceps, bröst, situps, rumplyft och plankan...dessa övningar gjorde jag 3omgångar med 15 repetitioner i varje omgång (så 3X15 per övning). Jag kände mig nöjd och åkte hem.....vad tror ni jag gjorde...ja fyyyy fabian, det fanns ju godis hemma...så visst åt jag några sådana...sen snabbade jag mig att göra lunch så jag kunde äta det istället, men ändå sjukt att jag bara inte KAN hålla mig ifrån chokladgodis...gaaah!


väger ca 15kg för mycket, det känns fan tungt, har aldrig haft problem med min vikt, har alltid vart vältränad...ja va hände där kan man undra??? ;)trött.

jag har börjat tröttna på detta "sommarväder"....först är det helt fantastiska sommardagar, med sol och värme och sen så kommer detta tråkiga, regniga, gråa väder tillbaka...jag blir fan deppad. Man jobbar hela året för att få vara ledig på sommaren, och vad får man, ja ledighet, men ingen sol och sommar så att man blir glad och fylld med energi för att orka jobba resten av året...haha, det lät knäppt, men ni fattar nog vad jag menar?

Det händer så fantastiskt många saker i mitt och mina vänners liv nu, riktigt spännande...åjåj...

Det mest "spännande" är att min kära sambo har sagt upp sig från sitt jobb och ska börja jobba på en annan firma...det kommer ni få höra mer om sen, men det kommer bli grymt bra för oss tror jag=)

är det någon som läser hejn ens;)??? Oavsett är det roligt att ha kvar som en dagbok=)

kram på er.

RSS 2.0