Träning.

I sommar är mitt mål att komma i form igen. Träningen kommer att bestå av både konditionsträning i form av löpning och styrketräning. JAg ska försöka träna varje dag och sedan även hålla koll på vad jag äter. Detta med träning går gode bra, för ajg älskar verkligen att träna...men det här med att inte äta godis och dyl. det går såååå jädra dåligt...har NOLL karaktär alltså.


Lördag 7 Juli 2012. Morgonträning, 25minuter på löpbandet, sedan gjorde jag axlar, biceps, triceps, bröst, situps, rumplyft och plankan...dessa övningar gjorde jag 3omgångar med 15 repetitioner i varje omgång (så 3X15 per övning). Jag kände mig nöjd och åkte hem.....vad tror ni jag gjorde...ja fyyyy fabian, det fanns ju godis hemma...så visst åt jag några sådana...sen snabbade jag mig att göra lunch så jag kunde äta det istället, men ändå sjukt att jag bara inte KAN hålla mig ifrån chokladgodis...gaaah!


väger ca 15kg för mycket, det känns fan tungt, har aldrig haft problem med min vikt, har alltid vart vältränad...ja va hände där kan man undra??? ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0