träningsvärk...

var på ett pass igår, lite kondition men mest styrka...fy fabian vad jag har träningsvärk idag!!! skön känsla.


Idag har jag köpt nya springskor, he blev ett par addidas denna gång...mycket fina och sköna. Jag har invigt dessa genom prommis med vagnen till mamma (för lite lunch) och på hemvägen så gick vi på grisberget, joggade lite med vagnen och gick...det var trevlig...barnen älskar att gå i skogen=)

nu middag, sen träning! =)

Dag två på sommarlovet...

Idag blir det att klippa gräset och fixa bort buskarna på baksidan....ska försöka hinna fixa mer jord för att fylla i hålet där bak då vi inte ska bygga ut altanen något mer mot stugan...(det hade jag helst velat...men då vi inte är gjorda av pengar så känns det som att man får vara nöjd med allt vi faktiskt har gjort och håller på att göra.)

I sommar blir det att göra övervåningen klar, fixa skärmväggarna och göra det sista på altanen (som inte hanns med förra sommaren), sen ska vi spara pengar! för jag har fått en fantastisk vision över hur vårt kök och v-rum ska se ut...det innebär även en make-over av sovrummet nere...och om vi ska ha råd så måste vi spara spara spara...och jag som bara vill slösa slösa känns det som!

till hösten har jag förhandlat till mig än högre lön (om nu inte något händer) så då kan man ju spara pengar utan att det nämnvärt påverkar ens övriga hushållsbudget...jaaa, fantastiska liv!


VEt ni vad jag önskar mig....som jag hoppas att vi ska hinna fixa i sommar också.... en grillplats!


Bild: lånad...googlade på "grillplats" ;)

härmapa?!


För någon månad sen var jag på besök hos en kompis och då vi fikade hade hon köpt nya glas, en tillbringare plus en bricka i en cool grönfärg....jag blev grymt inspirerad, för de var så himla fina, så jag beställde nu till slut likadana (fast i turkos färg)!!!  De är mycket finare i verkligheten, på brickan rymms det kannan och åtta(!) glas...glasen är grymt stora...ja fantastiskt! Ska baka en kaka och bjuda grannarna på fika så vi får inviga dessa underbara ting=)

nya stolarna å förvaringslådan


Godmorgon!

Idag är det första riktiga dagen som vi är lediga, jag och barnen. Vi ska göra en massa saker:

* Köpa två solstolar!!!
*Köpa blomjord och blommor till blombänken (idag har jag och flisan planterat blommor i krukorna)
*Köpa gräsfrön och fixa till gräsmattan....åjåjå!
*Rensa garaget så Anders hinner åka på tippen med släpet.
*Åka till dagge och rensa Felicias och Olivers hyllor på alla saker som är kvar där....
*Handla mat
*STÄDA (så jädra trist)
*TRÄNA!


Ja och leka ute också förståss...


små barn, små bekymmer...

Idag har dagen gått i gnäll-tema här hemma. Felicia har haft "gnällrösten" typ hela tiden (sjukt jobbigt) och oliver har vägrat sova och vart sååååå trött och lättstött han med...de vart visseligen glada då vi var ute, men då ska oliver cykla åt ett håll och felicia åt ett annat håll....så då blev det ännu mer bråk då jag inte kunde klona mig...well, så är kanske livet som småbarnsförälder ibland...tur att de roliga och mysiga stunderna är fler än "gnäll-momenten"!!!


Har egentligen inte att skriva...är sjukt less på min sambo som ALLTID ska bort och göra nått med sina kompisar på kvällarna...själv har jag ju kommit in i LATHETSTRÄSKET och ids inte göra nått...det är så skönt att bara sitta och se tv på kvällen, haha! menmen, i veckan ska jag komma igång med träningen igen...!


Tanke...

Detta att jag har jobbat 100% och pluggat 100% samtidigt har tärt på mig ordentligt. Jag har nog aldrig varit i så här dålig fysisk form, någonsin!!! MEn det är ju "bara" en termin kvar att dessa 200% samtidigtgörande, så sen kan jag ta tag i min träning på allvar. Dock så kommer jag till hösten (i september) att börja ha pass igen, det känns spännande och läskigt!!!

Hur mycket motionerar ni under en vecka? Vad för något ägnar ni er åt? (går ni på pass/i gym?, prommenerar ni? simmar? etc.)


GLAD MIDSOMMAR

Tänkte bara skicka en midsommarhälsning till er alla från oss!!!

Hoppas ni har det underbart och inte blir uppätna av mygg/knott!!! =)


*KRAMAR*


Byte av fönster...

Vår övervåning har ju varit ett renoveringsprojekt a la "arga snickaren/byggfusk" och fortfarande är inte den klar. Däremot så har vi hunnit ett av rummen (Olivers) nästan helt klart samt klädkammaren. Nu har vi däremot en deadline, vi ska nämligen byta fönster i hela huset. Detta kommer att ske i augusti, så INNAN vecka 32 (början på augusti), måste alltså övervåningen vara tapetserad och klar;)


Wihoo!!!


Jag tror att våra liv kommer att kännas betydligt mycket lättare när övervåningen är klar och vi inte behöver tänka på det något mer.....Sommar 2012

HAr äntligen börjat på min 8veckors ledighet...det är det bästa med att vara lärare, sommarloven! Detta första år som specialpedagog har vart väldigt intressant. Det kommer bli galet roligt till hösten att få fortsätta fast ändå lite annorlunda då det är i förberedelseklass och i "lilla gruppen" som jag ska vara en del...*SPÄNNANDE*

Midsommarafton imorgon och vi är bjudna på 60årsfest, två killar som fyller 30 år...det är barnfritt så barnen är utplacerade hos farmor/farfar och mormor/morfar. Jag längtar men jag har dock lite jobbigt med att inte vara med de små liven, har separationsångest då de inte är med mig hela tiden, tycker det är jobbigt då de måste vara på dagis ibland också...och det är något som har kommit nu på senaste tiden, så har det inte varit tidigare....*konstigt*


Felicia har hunnit bli 4,5år, stora tjejen alltså! Hon är så duktig på allting och kan verkligen uttrycka sig. Har börjat intressera sig för att skriva och läsa också, känne rigen bokstäver och kan skriva en del bokstäver...sötungen min. Hon har även lärt sig att cykla utan stödhjul (var i maj) =)


Oliver har hunnit fylla 2 år. HAn är torr på natten sedan drygt 6-7månader sedan, men på dagen så säger han inte till då han ska kissa så han kissar på sig och jag orkar inte byta kallingar hela tiden, så han får ha blöja ett tag till. Han är även väldigt aktiv, springer omkring och upptäcker världen, speciellt då vi är ute. Detta kan vara grymt jobbigt, då han gärna vill cykla på vägen och han cyklar iväg så snabbt!! Han förstår ju vad man menar, typ "gå inte på vägen, aja baja" men han lyssnar inte så ofta utan man får gå och lyfta in honom på gården med skrik som följd. Envisa gullunge....fortfarande envis! =)

Nej nu ska jag gå och hänga lite tvätt. Ciao!


RSS 2.0