Byte av fönster...

Vår övervåning har ju varit ett renoveringsprojekt a la "arga snickaren/byggfusk" och fortfarande är inte den klar. Däremot så har vi hunnit ett av rummen (Olivers) nästan helt klart samt klädkammaren. Nu har vi däremot en deadline, vi ska nämligen byta fönster i hela huset. Detta kommer att ske i augusti, så INNAN vecka 32 (början på augusti), måste alltså övervåningen vara tapetserad och klar;)


Wihoo!!!


Jag tror att våra liv kommer att kännas betydligt mycket lättare när övervåningen är klar och vi inte behöver tänka på det något mer.....Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Jag såg den hos en kompis, men hon visste inte vart hon köpt den! Jag trodde från någon flott inredningsbutik men döm till min förvåning när jag hittade den på Coop =)

Jag gillar också fejk. Eller åtminstonde vita blommor, typ orkideér, inte gröna..Så nu börjar jag lite smått att bara ha fejk inne och blommor ute..För ute kommer jag ihåg att vattna =)Jo, jag tror även att jag kommer att kunna ha dessa shorts även efter fl. Helt sjuukt så bräjd man har blivit över röven! Mina vanliga jeansshorts får jag inte ens upp över vristen!! Jag längtar tills att jag får börja träna =))

2012-06-22 @ 08:39:59
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0